Skocz do zawartości

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'ekran'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

  • Zadaj pytanie bez rejestracji
    • Szybkie pytania
  • Administracja
    • Regulaminy
    • Aktualności techniczne
    • Pytania i sugestie
  • Sprzęt
    • Zestawy komputerowe
    • Chłodzenie
    • Procesory
    • Płyty główne
    • Pamięci RAM
    • Karty graficzne
    • Monitory
    • Audio
    • Nośniki danych
    • Internet
    • Obudowy
    • Zasilacze
    • Urządzenia wskazujące
    • Modding
  • Oprogramowanie
    • Aplikacje multimedialne
    • Diagnostyka i bezpieczeństwo
    • Pomiar wydajności
    • Systemy operacyjne
    • Pozostałe
    • Programowanie
  • Strefa gracza
    • Gry komputerowe
    • Konsole stacjonarne
    • Turnieje i wydarzenia
  • Kącik mobilny
    • Komputery przenośne
    • Smartfony i tablety
    • Gadżety
  • Off-topic
    • Filmy i muzyka
    • Humor
    • Wszystko o niczym
    • Zainteresowania
  • Giełda
    • Kupię
    • Sprzedam
    • Zamienię

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Grupa


O mnie

Znaleziono 1 wynik

  1. Cześć. Przyszedł czas na odświeżenie starego blaszaka, a że stare części nie dawały dalszej możliwości rozwoju zapadła decyzja o zakupie nowej płyty głównej, procesora i RAMu na początek. Sprzęty przyszły dzisiaj więc od razu przepiąłem resztę gratów i z nadzieją spędzenia wieczoru na działającym sprzęcie odpaliłem go. Tu zaczynają się schody, komputer odpala się i to by było na tyle, ekran czarny, zero sygnałów POST, wentylatory w kompie się kręcą, CD-ROM się otwiera, dysk działa, diody na płycie również. Próbowałem już wszystkiego chyba, najpierw oczywiście wszystko posprawdzałem czy dobrze podpięte etc, później kombinowanie, karta graficzna wyjęta, a monitor podpięty na zintegrowaną, RAMy w różnych slotach, dysk odpięty/podpięty, odpalanie kompa tylko z płytą, prockiem i RAMem, klawiatura i myszka pod USB na początku, a później wyszperane w piwnicy skamieliny pod ps2. Nic nie dało rezultatu, ekran czarny i nie da rady nawet do BIOS-u się dostać. Zapomniałem najważniejszego, spec: Mobo: asus a88xm-plus Procek: AMD a10-6800k RAM: 4GB Kingston 1333mhz Grafa: nVidia GeForce 9600GSO 512mb Zasilacz: 4life 400W
×
×
  • Utwórz nowe...