Skocz do zawartości

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'windows10'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

  • Zadaj pytanie bez rejestracji
    • Szybkie pytania
  • Administracja
    • Regulaminy
    • Aktualności techniczne
    • Pytania i sugestie
  • Sprzęt
    • Zestawy komputerowe
    • Chłodzenie
    • Procesory
    • Płyty główne
    • Pamięci RAM
    • Karty graficzne
    • Monitory
    • Audio
    • Nośniki danych
    • Internet
    • Obudowy
    • Zasilacze
    • Urządzenia wskazujące
    • Modding
  • Oprogramowanie
    • Aplikacje multimedialne
    • Diagnostyka i bezpieczeństwo
    • Pomiar wydajności
    • Systemy operacyjne
    • Pozostałe
    • Programowanie
  • Strefa gracza
    • Gry komputerowe
    • Konsole stacjonarne
    • Turnieje i wydarzenia
  • Kącik mobilny
    • Komputery przenośne
    • Smartfony i tablety
    • Gadżety
  • Off-topic
    • Filmy i muzyka
    • Humor
    • Wszystko o niczym
    • Zainteresowania
  • Giełda
    • Kupię
    • Sprzedam
    • Zamienię

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Grupa


O mnie

Znaleziono 2 wyniki

  1. Witajcie, Po aktualizacji mam problem z dźwiękiem ponieważ po prostu go nie ma; Nie wykrywa mi żadnych urządzeń w zakładce dźwięki; W menedzeze urzadzen wyglada to tak (jesli chodzi o sterowniki); (te wykropkowane to kamerka od ps3, której używam jako mikrofon [narazie nieistotne bo nie wykrywa mi zadnego urz. audio]) Robiłem już: Wyłączenie i włączenie usług windows audio i konstruktora punktów koncowych audio systemu windows wykrywanie błedów (windowsowy program) odinstall sterów do audio i ponowne u
  2. Podczas włączania systemu wyświetla się to co na filmie. Jak to usunąć żeby się nie wyświetlało? tworzy się nowy uzytkownik ale po ekranie blokady (po krotkim czasie nieaktywnosci) znika. Sprawdziłem i nie ma stworzonego dodatkowego użytkownika więc to nie przez to. Proszę o pomoc VID_20200318_104815.mp4
×
×
  • Utwórz nowe...