Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Liczyłem na pełnoprawny remake, nie remaster.

To jest pierwsza gra od bethesy w którą grałem, dlatego mam do niej sentyment. Jak będzie w GP to na pewno od razu obadam. 

Edytowane przez abudabi
Opublikowano (edytowane)

12 pm et czyli 18ta naszego czasu. 

Akurat tydzień na podstawowe mody i od maja można zacząć grać 😀

Tak czy siak biorę na Steam bo Gaben coś chudy ostatnio się zrobił 😀

Edytowane przez Fenrir_14
Opublikowano

Skyrim jeszcze Was niczego nie nauczył? Przecież to Bethesda - zrobią remaster najmniejszym możliwym kosztem i wysiłkiem przenosząc 1:1 te same problemy co w podstawce. Tak samo było ze Skyrimem i tak samo będzie z Oblivionem.

Szkoda śliny by na nich nawet splunąć.

Opublikowano
50 minut temu, caleb59 napisał(a):

Skyrim jeszcze Was niczego nie nauczył? Przecież to Bethesda - zrobią remaster najmniejszym możliwym kosztem i wysiłkiem przenosząc 1:1 te same problemy co w podstawce. Tak samo było ze Skyrimem i tak samo będzie z Oblivionem.

Szkoda śliny by na nich nawet splunąć.

Z tego co ja czytałem to nie Bethesda robi. Przedsięwzięcie zostało zlecone mniejszym podmiotom. Zresztą nie wydaje mi się to takim standardowym remasterem że względu na zmianę silnika - > UE5 oraz redifiniowanie wielu technik i mechanik gry. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Na tych screenschotach wygląda bardziej na remake niż remaster. No ciekawe czy dzisiaj wyjdzie, tak bez żadnego marketingu i reklamy. Dziwne by to było i nie nastawia na coś wielkiego.

Edytowane przez Tomek_ITH
Opublikowano
W dniu 16.04.2025 o 12:33, Palladino1990 napisał(a):

Jak kolory będą takie paskudne jak na tych screenach to ja podziękuje, cały czar obliviona był właśnie w tej nasyconej kolorami grafice i wszechobecnej zieleni, a tutaj to wszystko wygląda jak wypalone.

Jak dla mnie wygląda o niebo lepiej, oryginalny Oblivion jest nieznośnie platikowo-sztuczny.

• Upvote 1