Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam problem, zauważyłem, że dostaję maile z eBaya mimo, że nie przypominam sobie bym miał tam konto. Okazuję się, że ktoś albo stworzył konto na mojego e-maila lub shakował jakieś moje stare konto. Szczerze nie wiem bo nie używałem tego od lat. Próbowałem się skontaktować z pomocą techniczną ale jak wybieram, że moje konto zostało zhakowane to chcą bym się zalogował. Nie mogę tego zrobić bo wymagany jest kod z sms'a a wpisany tam numer nie jest mój. Jak zadzwoniłem na numer pomocy technicznej to usłyszałem głos automatu, że jak potrzebuje pomocy to mam się zalogować 🤣🤣 Istnieje jakaś inna opcja kontaktu z tym gówno portalem? 

Edytowane przez lokiju
Opublikowano (edytowane)

@some1Zmieniłem hasło, ale przy próbie logowania wyświetla się informacja, że muszą potwierdzić, że to na pewno ja i wyślą sms'a z kodem. Problem w tym, że ten kto zhakował konto ustawił swój numer telefonu więc ja tego kodu nie dostanę. 

Edytowane przez lokiju
Opublikowano

Nie zadziała, od lat dostaję jakieś maile od nich, kiedyś się wkurzyłem i próbowałem odzyskać konto po to by je skasować. Miałem podobny problem, konto z poprzednim numerem telefonu, nie dociera do botów, że mam inny numer już. Próbowałem więc się kontaktować z "ludźmi". Nie wiem ile hindusów ze mną pisało, jak grochem o ścianę, albo regułki kopiuj-wklej albo załóż sobie nowe konto... no i jak zakładałem na swoje dane to otrzymałem zwrotkę, że konto już mam :E Olałem temat dawno.

Opublikowano
W dniu 19.04.2025 o 22:47, adashi napisał(a):

Ciekawe. Ja mam na eBay więcej niż jedno konto i to zdecydowanie więcej. Ale zakładałem je wiele lat temu, pewnie od tamtego czasu dużo się zmieniło.

Jeśli się nie mylę to o numer tel im chodziło i email. Email zawsze można zrobić na chwilę nowy ale po sima mi się nie chciało już iść, olałem idiotów.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...