[Sprzedane] RAM DDR4 8GB Goodram 2666MHz SO DIMM
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@bofff który blok na to wrzucasz? Wszystko w budzie czy jakaś Mora będzie? BTW, najlepszy Astral LC jakiego miałem trzymal 3007 Mhz przy 0.995V w Cyberpunku czy Wiedźminie 3. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
W Astrze było podobnie. W Octavii wskaźnik (elektroniczny) też długo się nie ruszał, ale zmieniał się zasięg co 10km (w trasie głównie rósł ) Z kolei Nissan pokazuje z dokładnością do 1km i ciągle się zmienia. w sumie nie wiem co wygodniejsze -
Przez Krzysiak · Opublikowano
W 508 czy C5 schodzi wręcz od pierwszych kilometrów. -
Przez Adikon · Opublikowano
@Phoenix. masz bardzo ładne wyniki i napięcia vcore. U mnie przy -20 wychodzi jakieś 1,19V. W cb23 około 23300pkt i temp maks 78-82 w zależności od temperatury w domu (zazwyczaj okolice 23-25 stopni). Vsoc mam 1,21. Curve shaper bez ruszania, zegar stock. Wiem, że to zależy od sztuki CPU i mobo, ale może wiesz co można jeszcze grzebnąć, żeby zejść z napięciami?😉 Z drugiej strony mam ustawione tak, żeby nie schodził poniżej 4,7GHz, bo na stock bios też było niżej napięciami, ale przy simracingu liczy się jak najbardziej gładki frametime, a optymalizacja niektórych simów to porażka 😅 Do testów cb23 zmieniacie priorytet CPU czy nie ruszacie? U mnie zazwyczaj łapie poniżej normalnego, ale może lasso coś robi w tym przypadku, a muszę go mieć pod telemetrię do symulatora. -
Przez jarux · Opublikowano
Wskaźnik poziomu paliwa w megane jest śmieszny. Przez ok 10L wskazówka ani drgnie by potem zacząć opadać w oczach(zwłaszcza w mieście)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi