XFX Radeon RX 7900 XTX Merc 310 OC 24GB GW 21.02.2028 // 6x Noctua NF-F12 PWM chromax.black.swap. // 2x Hardware Labs Black Ice Nemesis GTX 480mm 4x120mm // Hardware Labs Black Ice Nemesis GTS 480mm 4x120mm
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez poszukiwaczGPU · Opublikowano
Rotteny niestety wywalili w kosmos średnią ważoną ocen krytyków, a to mówiło znacznie znacznie więcej niż same "procenty". Ile to razy widziałem 85%, a średnia ocen to było raptem 7.1/10. No trudno, znak czasów, wszystko musi być proste, żeby przypadkiem zbytnio się nie zagłębiać. A na Predatora jadę w przyszłym tygodniu do Helios Dream -
Przez Keller · Opublikowano
Absolutnie zakochany jestem w Pillars of Eternity - poza walkami ze smokami których nie ogarniam. Tutaj dali jakiś poziom trudności x10. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Pierwsza połowa 2-ego aktu. Mam zrobione WSZYSTKIE misje poboczne, zrobiłem też kilka eventów. W Genshina kiedyś grałem, ale się odbiłem dość szybko bo tam bez ładowania kasy nie było sensu grać na dłuższą metę, a tutaj w ogóle nie czuję potrzeby, bo wszystko da się wygrindować - i nie jest to aż tak czasochłonne (idzie o wiele szybciej niż grindowanie surowców w przykładowo takim Xenoblade). Mam już fajne postacie w zespole, a w najnowszym update dali nawet bilecik na dowolną postać 5-ego levelu do wyboru. Do tego Genshin wydawał mi się wyjątkowo dziecinny, gdzie Star Rail to już wyższy poziom. Pogrywałem też parę godzin w Duet Night Abyss (zostawiłem sobie na dysku) - tam elementy gacha są ograniczone całkowicie tylko do kosmetyki, wszystkie postacie/itemki zdobędziesz w grze bez ładowania kasy - do tego o wiele poważniejsza fabuła niż inne free-to-play, i z tego co wiem to tutaj twórcy nie pierdzielą się w tańcu i nawet główni kompani giną w głównym wątku fabularnym, co jest dość niespotykane (uprzedzano mnie bym nie wchodził na fora bo się nadzieję na spojlery). Ogólnie Star Rail mi się bardziej podoba ze względu na system turowy i system auto-battle, a fabuła też jest niczego sobie. No i mega plus za udźwiękowienie wszystkich postaci, fabuły głównej i najważniejszych questów pobocznych - z tego powodu odpadłem próbując wkręcić się w FFXIV. -
Przez poszukiwaczGPU · Opublikowano
M.in. "Fundacja". Co prawda serialu nie oglądałem, ale książki Asimova są świetne (warto też "Koniec wieczności", zazdroszczę tym czytającym pierwszy raz). Proszę, nie strasz -
Przez galakty · Opublikowano
No ale ocenia się tu i teraz, a teraz to tylko 7500F, albo 9600 albo 9800X3D. Inne faktycznie ekonomicznego sensu nie mają.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi