sido107 5 Zgłoś post Napisano July 23 spoko będzie ok 10-13 cm wylewki ze steropianem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziarson 17 Zgłoś post Napisano July 23 Sido a mówiłem Ci że ty kręcić nie umiesz Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViNG 8 Zgłoś post Napisano July 23 Validation mam wrzuce dzisiaj wieczorem...bo jeszcze musze jechac po kabel (USB- "ujowe wyjscie" s10e)... Pozdro Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sido107 5 Zgłoś post Napisano July 23 12 godzin temu, Dziarson napisał: Sido a mówiłem Ci że ty kręcić nie umiesz nie, pierwszy raz to jest spoko wróci mi mobek od @tomcug to pomeczę bardziej, szły na 3600 19-19-19-39 V-1,5 ale w dualu cos się gryzie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziarson 17 Zgłoś post Napisano July 23 Bo max ram się na jednej robi i sprubuj rtlio 23 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViNG 8 Zgłoś post Napisano July 24 I'm out...TC...sorki... Pozdro Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sido107 5 Zgłoś post Napisano July 25 22 godziny temu, ViNG napisał: I'm out...TC...sorki... Pozdro że co?????? Panowie, na mój wynik musicie poczekać do przyszłego tygodnia niestety, Tomcug męczy mojego mobka na 9400F Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViNG 8 Zgłoś post Napisano July 26 Team Cup... W tym roku dla mnie bedzie ciezko...939/771/775/am3+/1156/1366/ddr4...ponad 80% kolekcji do smażenia... Pozdro Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sido107 5 Zgłoś post Napisano July 26 o mam i7 875K ES i jakies i3 550/530 chyba na 1156 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sido107 5 Zgłoś post Napisano July 30 Aktualizacja statusu zawodów, jedziemy jak niżej, kolejnośc dowolna: 3. Geekbench 3 @ RAM 3200 MHz - w tej konkurencji wykonujemy test w benchmarku geeekbench 3 z ograniczeniem taktowania do 3200 MHz wynik brany pod uwagę to stosunek multicore/singlecore 4. Multicore Geekbench3 no limits - czyli jedziemy na max, najlepszy wynik multicore wygrywa 5. AIDA64 - Memory Read - najlepszy wynik wygrywa 6. Cinebench R15 - max 4 core — ograniczenie do 4 rdzenie/4 wątki W każdej konkurencji wymagana: walidacja z CPU-Z, screen z benchmarka z danej konkurencji, screen z widocznymi zakładkami CPU-Z - Memory, SPD i CPU oraz nickiem w notatniku z datą [wystarczy nick ITH lipiec .2019] Podczas dodawania wyniku proszę na początku napisać numer konkurencji np. konkurencja 3. UWAGA: Data zakończenia zawodów to 31 sierpnia. Ogłoszenie wyników do 7 dni od zakończenia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziarson 17 Zgłoś post Napisano July 31 Ving narazie jakos tak http://browser.geekbench.com/geekbench3/8797578 https://valid.x86.fr/sz6jd1 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sido107 5 Zgłoś post Napisano July 31 ładnie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziarson 17 Zgłoś post Napisano August 1 (edytowany) Wczoraj z Davestarem siedzielismy i mulilismy po skape wyszło to . https://hwbot.org/submission/4207251_dziarson_geekbench3___multi_core_core_i9_9900k_42482_points https://hwbot.org/submission/4197931_dziarson_geekbench4___single_core_core_i9_9900k_7367_points Edytowano August 1 przez Dziarson Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziarson 17 Zgłoś post Napisano August 1 OC OC I system padł Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViNG 8 Zgłoś post Napisano August 1 10tka lubi padac przez memki...bsod I/O initalizajszyncostam....I kaput 8.1 duzo lepiej znosi katusze (wlasne obserwacje) Na 3930k@~5.1 robie jakies 16200, ale z quadchannel 8100+...wezme od blabla avexiry 2800(zaklepane)...moze cos wiecej wyściubie. Pozdro Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziarson 17 Zgłoś post Napisano August 2 Cytat ale z quadchannel 8100+. ?? Ja teraz prubuje cl9 .Mo i nie moge ustabilizować casche na 4900 jak by to powiedzieć nie wiem jaki prad na płycie za to odpowiada. miw W10 tam jakas usługa zdechła ale raczej to wina SSD . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViNG 8 Zgłoś post Napisano August 2 8100+ memory score Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziarson 17 Zgłoś post Napisano August 3 w koncu mam profil 24/7 1 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sido107 5 Zgłoś post Napisano August 23 Miśki gdzie te wyniki? U mnie trochę spokój będzie po niedzieli to zapodam kilka wyników. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziarson 17 Zgłoś post Napisano August 24 Mi brakuje mem w aidzie i mam wszystko Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sido107 5 Zgłoś post Napisano August 24 To trzeba cisnąć, kurdę Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziarson 17 Zgłoś post Napisano August 25 (edytowany) Chciał bym zauważyć ze cześc zdjec poszła w krzaki z konkursu. Edytowano August 25 przez Dziarson Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziarson 17 Zgłoś post Napisano August 28 Sido tylko nie pisz ze znowu przedlurzasz bo sie ze rzygam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sido107 5 Zgłoś post Napisano August 30 jutro dam wyniczki spoko pamięci mi tylko nie chcą iść, a na 2 modułach szleje mobas i co bym nie wprowadził daje 2133 MHz Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziarson 17 Zgłoś post Napisano August 31 Możecvie mi powiedzieć jak w ciągu 2 miesiecy można nie znaleźć 2h czasu ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach