Maro 0 Zgłoś post Napisano October 22 Witam planuje na dniach kupic msi armor Rx 580 4gb i tutaj pada pytanie jaki polecacie mi zasilacz (uzywany oczywiscie) tak do 100zl Moje aktualne podzespoly Procesor i5 3470 Ram 4gb ddr3 1333mhz Dysk hitachi 160gb,samsung 160gb Zasilacz modecom 400w Karta graficzna gtx 750ti Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_s 0 Zgłoś post Napisano October 23 Polecanie używanego nie ma żadnego sensu bo skąd ma ktoś wiedzieć co akurat będzie dostępne w tej cenie? Czasami się trafi okazja za 100 zł, a czasami trafisz na minę. Myślę że od biedy, z takim procem, to nawet ten Modecom pociągnie RX. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sido107 5 Zgłoś post Napisano October 25 to dozbieraj do 200 zł i kup choćby Vero l2 500 W Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WOYTAZ 0 Zgłoś post Napisano November 12 Cześć , ja tymczasowo ciągnę RX 580 Sapphire pulse 8 GB zasilaczem Chieftec IArena 400W. Działa 100% poprawnie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach