deamon 0 Napisano November 29, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano November 29, 2019 Z doświadczenia na jakim skrypcie polecicie postawić? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
daim 0 Napisano December 10, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano December 10, 2019 (edytowany) Dla początkujących najsensowniejszy wydaje się obecnie Shoper. https://www.shoper.pl/ Po pierwsze dobra integracja z porównywarkami cenowymi takimi jak opineo czy ceneo. Po drugie integracja z allegro Po trzecie duże wsparcie techniczne ( czego nie masz zakładając sklep na preście czy magento, musisz o to ogólnie zadbać samodzielnie, ewentualnie opłacić pomoc programisty, która trochę kosztuje, na pewno więcej niż abonament miesięczny w shoperze). Na pewno na plus jest to, ze można otworzyć tam sklep bez dużej wiedzy jak i bez funduszy ( które można przeznaczyć na zatowarowanie sklepu). Edytowano December 10, 2019 przez daim Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
jjgm 1 Napisano June 17, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano June 17, 2020 (edytowany) Opcji jest bardzo wiele. Jesli sklep nie ma wielu produktów i jesli Ci zalezy na podstawowych funkcjonalnościach, polecam shopera tak jak osoba powyżej poleca. Jednak jeśli zależy Ci na tym aby nie płacić comiesięcznego abonamentu oraz aby sklep był wygodny pod katem pozycjonowania, najlepiej bezie sklep otworzyć na dedykowanej platformie. Jeśli nie orientujesz się w temacie, dobrze bedzie oddać to w ręce programisty. Bardzo dobre możliwości daje magento http://sklepy-magento.pl/ , ma wiele wtyczek oraz praktycznie nieograniczone możliwości rozwoju. Edytowano July 2, 2020 przez jjgm Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
EcKo!? 59 Napisano June 17, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano June 17, 2020 @jjgmspójrz na datę Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fergus 0 Napisano February 15 Zgłoś Udostępnij Napisano February 15 Też miałem ten dylemat na czym postawić sklep...wcześniej miałem na wix ale mijało to sie z celem na rozwój sklepu. Pewna firma doradziła mi aby skorzystać właśnie z shopera i wydaje mi sie to najlepsze rozwianie. Przyjazny dla usera, łatwy w rozbudowie i popularny, co za tym idzie wiele problemów jest rozwiązanych na forach Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Recommended Posts