Czemu jak ktoś jest prawakiem to musi kłamać? Wyjaśnisz mi fenomen tego że wy zawsze musicie coś nakłamać?
przeczytaj artykuł:
https://www.farmer.pl/finanse/wyrok-ws-rolnika-ktoremu-komornik-odebral-traktor-za-cudze-dlugi,111253.html
Rolnikowi zwróci wartość ciągnika, dostał
odszkodowanie za straty w uprawach i zadośćuczynienie.
A asesor dostał wyrok karny i stracił uprawnienia.
Na mojej 12gb nie trzeba nic ciac pomimo iz np na filmach z YT z premiery zapychalo 12gb, odaplalem kilka dni temu wszystko na max z PT/DLSS/FG i textury max i bez problemu dzialalo pomimo wskaznikana czeerwono po przekroczeniu vram. Pewnie jakies latki poprawily
@KiloKush
Nie niepopularna, tylko konsolowa.
W Gran Turismo jest podobnie z tego samego powodu, F1 EA ma również system ghostów zapobiegający wjeżdzaniu i i niszczeniu zabawy innym. Taka społeczność konsolowców i casuali.
Tryb Ghost w którym uważasz, że liczy się skill, to jest skill jazdy Time Trial, ale nie ma niczego wspólnego ze skillem simracera / kierowcy wyścigowego, który jest potrzebny do jazdy wśród innych ludzi.
Zasada jest prosta, chcesz dobrze się ścigać online musisz ścigać się w wyścigach online.
Grałem w Project Torque, ale ktoś kto jeździ w ten sposób, albo dużo czasu spędza w Time Trail jest dumny ze swoich czasów i jest częścią społeczności - na online stanowi problem i jest dokładnie tym graczem którego lepiej w normalnym PCtowym simracingu nie spotykać
Rekomendowane odpowiedzi