Skocz do zawartości

Obudowy z filtrami przeciwkurzowymi/przeciwpyłowymi

kipopzky

Recommended Posts

Hej, cześc wszystkim, 1 post na forum.

Właśnie sprzedałem swojego kochanego, poczciwego kompa z 4790k - sentymentalny wpis, ale do rzeczy.

Od kilku dni rozkminiam co jak z czym, żeby nie przepłacić i żeby komputer był jak najrozsadniejsza inwestycją.

Zasilacz już wybrałem (seasonic, stawiam na jakość), mam pytanie czy macie może obeznanie w obudowach które mają filtry przeciwkurzowe?

W moim starym kompie to jedna z najlepszych rzeczy jakie mogłem uczynić :) dbałem o niego, ale z tymi filtrami to czasami nie było co odkurzać (a odkurzałem nawet patyczkami do uszu)

Pozdrawiam!

@kipopzky Generalnie nie gowno, ktore poleca Gamers Nexus.

Filtry przeciwkurzowe ma wiekszosc obudow, ale samych typow konstrukcji skrzynek i rodzajow filtrow jest kilka, a ja przerobilem chyba wszystkie mozliwe kategorie. Powinienes zaczac od wypisania wszystkich czesci, ktore znajda sie w komputerze i najwazniejsze - budzetu na ta obudowe. Niebudzace zastrzezen, dobrze wentylowane i ofiltrowane obudowy do kompa do gierek/zastosowan profesjonalnych zaczynaja sie od 300 PLN. Jednak jesli znajda sie w niej bardzo mocne czesci - trzeba doliczyc koszt wentylatorow czy po prostu jeszcze lepszej obudowy.

• 6 months later...
  • 11 months later...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj siÄ™

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj siÄ™
  • Utwórz nowe...