Kelam Napisano October 6, 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano October 6, 2022 Ryje mi baniak dwa dni ta nuta - nie mogę tego wyrzucić z głowy Hop  Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano December 4, 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano December 4, 2022 Hop  Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano February 20 Zgłoś Udostępnij Napisano February 20 Hop  Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano March 18 Zgłoś Udostępnij Napisano March 18 Panowie, serio nic nie wrzucacie? Nie wierzę, że nie macie jakiś tam swoich kawałków wpadających w ucho. Tym razem zapodaje nutkę z soundtracku klasyka kinowego. No to hop.  Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano March 19 Zgłoś Udostępnij Napisano March 19 @Kelam ja łucham muzyki tylko podczas jazdy na rowerze , ale w czerwcu jade nan koncert Five FInger Deth Punch zonie kupiłem bilety na rocznice ślubu  Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano March 20 Zgłoś Udostępnij Napisano March 20 (edytowany) No ja głównie słucham na hawirze. Na rowerze ostatni raz słuchałem walkmana jako gówniarz i mnie mało poldek caro nie rozsmarował na krzyżówce, także ostrożnie, hehe. Edytowano March 20 przez Kelam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spl97 Napisano March 21 Zgłoś Udostępnij Napisano March 21 Nie mów,że ten poldek caro był zielony . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj siÄ™
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj siÄ™