daim 0 Napisano March 17 Zgłoś Udostępnij Napisano March 17 Witam Mam zamiar stworzyć sklep internetowy ze swoimi produktami. Produkty będą wykonywane przeze mnie na zamówienie klienta. Sklep chcę oprzeć na istniejącym serwisie (coś w typie Shoplo i podobnych stron). Jaką platformę polecacie do takiego modelu sklepu i kogo polecacie w kwestii kupna wzoru regulaminu i polityki prywatności? Za każdą pomoc serdecznie Dziękuję Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
bkac 0 Napisano March 25 Zgłoś Udostępnij Napisano March 25 (edytowany) Jak masz dużo czasu do polecam wordpress i wocommerce. Jest mnóstwo wiedzy jak to zrobić, a zaoszczędzisz na rocznych opłatach za utrzymanie . W sieci jest wiele artykułów o tym jak wyrbać odpowiednie oprogramowanie e commerce do sklepu online. https://sklep-emseo.pl/system-ecommerce-dla-sklepu-b2c-na-co-zwrocic-uwage-przy-jego-wyborze/ Edytowano April 1 przez bkac Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Recommended Posts