azgan Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października (edytowane) Kontynuacja jednego z popularnych tematów na Labie. Zapraszam Edytowane Czwartek o 05:36 przez azgan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano Niedziela o 14:33 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 14:33 Szybkie i wygodne aktualizowanie DLSS w grach na PC https://github.com/beeradmoore/dlss-swapper/releases 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy45 Opublikowano Niedziela o 18:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:43 Ciekawe kiedy podobny program pojawi się dla FSR 3.1 / FSR 4. Mam tylko nadzieję że jest FSR 4 wyjdzie dla wszystkich kart to AMD nie spieprzy znowu do sprawy jak z 3.0 i od razu będzie to w osobnym dll możliwym do podmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. Opublikowano Niedziela o 22:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:25 To bedzie dzialac na max 1 gen wstecz czyli RDNA3 o ile bedzie dzialac, bo jesli beda do tego potrzebne nowe jednostki to bedzie only RDNA4. Ale AMD bedzie rozwijac jednoczesnie obie techniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRRyF3D Opublikowano Niedziela o 22:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:26 7 godzin temu, azgan napisał(a): Szybkie i wygodne aktualizowanie DLSS w grach na PC https://github.com/beeradmoore/dlss-swapper/releases Ktoś mnie oświeci? To można tak sobie uznaniowo dodać / zmienić daną wersję DLSS w obojętnie jakiej grze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. Opublikowano Niedziela o 22:29 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:29 Tak ja tego uzywam juz do dawna, program wykrywa gry ktore maja dlss, sciagasz odp wersje i jednym klikiem podmieniasz. To samo jest z FG ale tu swapper nie ma opcji do FG i trzeba samemu podmieniac. Gry ktore maja antyczita czesto nie wykrywa. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRRyF3D Opublikowano Niedziela o 22:48 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:48 Kurde. Nie wiem, czy placebo, ale podmieniłem do najnowszej w HZD Remstared i z 90 fps zrobiło się 110-120. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano wczoraj o 00:34 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 00:34 Chciałbym to zobaczyć https://ithardware.pl/aktualnosci/amd_fsr_aktualizacja_sztuczna_inteligencja-36289.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi