FAQ w pigułce. Polecane smartfony na MAJ 2025
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez ju-rek · Opublikowano
GPU idzie w tym benchu w 720p Ultra na 99-100%. Nie będzie to test CPU. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
@Karrojednak ma rację @SebastianFM Na najniższych fps średni poszedł w górę, ale tu już raczej na pewno 9070xt nie limituje. -
Przez Jan Nowak Lord Vader · Opublikowano
Więc wybiorę SFX i wszystko już pasuje. Zrozumiałem swój błąd - Nie ma problemu z montażem 360 mm AIO w obudowie Lian Li A3-mATX. Niektóre wyniki wyszukiwania sugerują inaczej, ale w rzeczywistości wszystkie one wynikają z trudności występujących przy Arctic Liquid Freezer II 360, który jest trochę masywniejszy niż inne AIO 360 (przykładowo 397×120×27 mm vs 398×120×38 mm). Jeśli całość AIO mieści się w 52–53 mm to nie ma kłopotu. Czyli finalnie zostaje coś takiego: - Lian Li A3-mATX wood, - Gigabyte B850M X WF6E - RAM GOODRAM IRDM 32GB 2x16GB 6000MHz DDR5 CL30, - Thermalright Frozen Warframe Pro 360, - 1x wiatrak w pozycji "rear exhaust" be quiet! Silent Wings 4 PWM High-Speed, - 3 wiatraki PWM na dole, SilverStone Air Slimmer 120 albo Arctic P12 Slim PWM PST (ewentualnie może spróbuję Noctua NF-P12 redux-1700 PWM jeśli wielkość GPU pozwoli) - DeepCool FH-10 PWM Fan Hub - Lian Li SP850 850W 80 Plus Gold, - Lexar NM790 1 TB + później dodam chyba zewnętrzne HDD w miarę możliwości (raczej zewnętrzne, na archiwa nagrań i plików) Jak wszystko powyżej pasuje to pozostaje mi szukać okazji online. Na pewno chciałem kupić używane GPU (któreś z tych co wymieniłem wyżej) i może CPU (AMD Ryzen 7 7800X3D). -
Przez SebastianFM · Opublikowano
@Karro, nie będę podawać zaniżonego wyniku, który na pewno jest ograniczony przez wydajność GPU. Potwierdziłem to w jeszcze inny sposób, mianowicie obniżyłem częstotliwość CPU aż o 20% a wynik był tylko minimalnie niższy. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
W końcu kutwa, ile można 😀💪
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi