Płyta pod 9800x3d
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Śmierdzi wałkiem chociaż konto od 2016: https://www.olx.pl/d/oferta/karta-graficzna-msi-geforce-rtx-5080-gaming-trio-oc-16gb-gddr7-nowa-CID99-ID14lKzJ.html -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Kurde, no sorry. Spróbowałem. I już w drugiej minucie filmu złapałem go na kłamstwie To, żę ta kobieta jest LGBT nie wpływało na jej kompetencje bo te miała naprawdę pierwszorzędne i była strażaczką od wielu lat z wieloma osiągnięciami na koncie. Już na wstępie takie postawienie sprawy "albo DEI albo kompetencje" jest przekłamaniem rzeczywistości. Takich pożarów jakie były w LA nie ugasiłoby nawet stado białych, heteroseksualnych wikingów. Serio. OD razu widać, ze jest zbiasowany. -
Przez skunRace · Opublikowano
No właśnie Ty mieszasz, bo przez to, że masz grę na HDD to Ci się low nie zmienił i pisał Ci @Send1N że tak będzie. Nawet jak stoisz w miejscu i ruszasz kamerą to się doczytuje z dysku, który nie wyrabia. Pisałeś mi, że nie mamy Cybera, żeby to udowodnić to Ci wkleiłem zdjęcia. Twój procesor był blisko wydajności Ryzena 3600, czyli dość podobnie jak mój stary 3700X. Dlaczego u mnie się low tak poprawił a u Ciebie został na tym samym poziomie, a zmienił się tylko średni i maksymalny ? Bo ja mam grę na SSD Ty masz na HDD a Cyberpunk i wiele nowych gier się do tego dysku nie nadają, koniec tematu -
Przez bartez88 · Opublikowano
To u mnie na takich ustawieniach i 5080 jest 45 średnio i 40 min, a z dlss jakość 81 średnio i 72 min. -
Przez Áltair · Opublikowano
Chociażby branża wydawnicza czy dziennikarstwo to sfera dziwnych pytań. Autorzy potrafią się pytać o takie rzeczy, co się dzieje z wymiocinami, jak zwymiotuje się do lawy, czy ile chłopa popłynie na jeziorze na kilku związanych drewnianych drzwiach. Nie wspominając już, co się dzieje przy kryminałach. Oczywiście czat gtp to nie jest wiarygodne źródło informacji, ale chociaż jakiś kierunkowskaz, czego można szukać dalej. Nie znam ani jednego przypadku, że służby się interesowały zapytaniami pisarzy książek czy artykułów internetowych, to jedynie sfera memów.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi