Płyta pod 9800x3d
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skunRace · Opublikowano
Chryste Panie, tak dlatego Ci wkleiłem screena ze starego procesora na którym miałem podobne lowsy jak Ty na 5500. Wkleiłem też na nowym, gdzie lowsy poszły mocno w górę i nie mam takich dropów jak Ty dlatego, że moim zdaniem masz grę na HDD ja na SSD i po zmianie z 5500 na 5700X3D powinieneś mieć podobnie jak u mnie gdybyś miał grę na SSD. Obydwa nasze screeny są jeszcze z "podstawowej" mapy Cyberpunka nie z Phantom Liberty jak tego gościa. Tak tylko tutaj zostawię Tak w ogóle to wklej ten wątek w temacie Cyberpunka, może ktoś tam jeszcze gra i szybciej coś wklei. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Nah, specjalnie sprawdziłem parę postów wcześniej i jest tego kilka, z czego były to może dwa posiedzenia Po prostu niech każdy już robi swoje i zostawmy ten temat, bo jednak coś tam dociekał przy okazji TLOU 2 pytając o inne tytuły o których nie zdawał sobie sprawę. Akurat w przypadku tej gry, wiem dlaczego jest zmieszany opiniami o "woke", bo tam jest to ubrane w świetną wizję na grę, opartą na traumę, z przeżyciem odwróconej sytuacji z jedynki w szpitalu. Zgaduję że było to im narzucone z góry, ale nie chce się przyznać do tego, bo to pewnie gość który nie da sobie w kaszę dmuchać, chyba że za miliony -
Przez Stjepan · Opublikowano
Ubisoft zapowiedział prequel Assassin's Creed Shadows. Bez Yasuke -
Przez Keller · Opublikowano
Nie ma znaczenia jaką póki gwarantuje jakąś tam płynność (więc pewnie 60 fps+). Frame generation ma być wyłączony do testu bo ma liczyć prawdziwe klatki. Vsync też off. Podaj specyfikację. Procek, pamięć, grafika, ile Hz monitor. Ustawienia full hd najlepiej ultra bez RT. Miasto, ruszasz kamerą, biegasz, obracasz się. W tym czasie włączasz benchmark lows w msi afterburner, mam nadzieję wiesz jak to zrobić? U mnie to się włącza chyba na + i wyłącza na - na klawiaturze numerycznej, ale nie wiem czy tak ustawiałem czy tak było domyślnie. Jednak chyba trzeba to włączyć w ustawieniach i zaznaczyć by lows na OSD się wyświatlały - ale oba Frametime 0.1% i 1%.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi