Chińskie klawiatury mechaniczne
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JohnyWol · Opublikowano
Mam ustawiony tryb obrazu sRGB i gammę na 2.2. Kontrast na domyślne 70, a zmiana nie wpływała jakoś specjalnie na zmniejszenie zjawiska. Przed zakupem czytałem trochę recenzji i przeglądałem fora. Generalnie w testach wypadal bardzo dobrze, także pod względem kolorów. Zakładam że gdyby to było tak widoczne to w testach by się zająkneli że jest to aż tak widoczne Czytałem też dziś wątek na Reddit gdzie właśnie ktoś z LG 32GS95UE miał ten problem choć chyba jes,cze wyraźniejszy i okazało się że to był wadliwy egzemplarz i po wymianie było OK https://www.reddit.com/r/OLED_Gaming/comments/1dg4enp/help_lg32gs95ue_dark_color_banding_on_new_woled/ No nic, pora spać Zobaczymy jutro. Mimo wszystko wydaje mi się że gdyby każdy egzemplarz tak miał to by się te monitory nie sprzedawały i nie miały pozytywnych opinii -
Przez Oldman · Opublikowano
zgadza sie a dodatkowo ma jedna smieszną przypadlosc , mianowicie nie mozna jej calej wygodnie i szybko otworzyc całej bez wyjmowania switchy bo one opierają sie na obudowie brzegami z tego co zrozumialem z jakis recenzji w necie (ale to juz pal licho wole taki deal niz wylutowywanie switcha za kazdym razem gdy sie cos z nim wydarzy) w mojej poprzedniej klawiaturze https://www.montechpc.com/en/products_detail.php?nid=349&s_ok2= mialem z jednym klawiszem ciągle problem, do momentu w ktorym po prostu wyjąłem i z powrotem wlozylem switch (ten sam switch). -
Przez Miczi_82 · Opublikowano
Też nie wierzę w cuda i te szczelne na wszystko switche może i są trochę nazwane nad wyrost, ale to zawsze coś. Swoją drogą nigdy mi żaden switch nie padł, nie wiem gdzie i jak trzeba używać klawiatury żeby coś takiego się stało. Na zalanie to już nie ma mocnych, chociaż mój corsair swego czasu dostał trochę kawy i działał dalej bez zarzutu
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi