B450 Max lub B550? Tylko ATX
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kakarotto · Opublikowano
Mnie ten A-life aż tak nie fiksował, na palcach jednej ręki mogę policzyć te przypadki, ale nie powiem, były na wysokim poziomie sp..artolenia. Po najnowszych patchach jest u mnie lepiej, nic nie crashu, a gierka ponad pół godziny odpalona. Normalnie już by crash był. Bez FSR z DLSS na jakość mam ok. 60 fpsów, wcześniej było ok. 50. Bez wspomagaczy mam ok. 45, wcześniej było ok. 30. Ze wszystkim włączonym mam 100+ na zewnątrz przez większość czasu. Coś tam poprawili albo tak mi się wydaje. No nic, idę pobawić się dalej, do pierwszego crasha... Wnioskuję, że minimum 3080 z serii 30xx nadaje się do tego betatestów tej gry. -
Przez Pro8lem · Opublikowano
ee tam przyzwoite - każdy z nich to przecież bratni naród z dalekiego wschodu - kontrola jakości leży i kwiczy .. co trafisz to wylosujesz - jedne działać będą dłużej inne padną za chwilę .. loteria. Ale generalnie chodzi o stabilizację napięcia wyjściowego na poziomie 1,5 V i do tego muszą posiadać zabezpieczenia przed przeładowaniem, rozładowaniem, zwarciowe i temperaturowe - zazwyczaj takie Li-Ion takie mają ale zawsze może się trafić taki "producent" co przyoszczędzi o nic nie dołoży w zakresie takowych ,... tylko i wyłącznie czytać opisy i na tej podstawie decydować co tam w duszy zagra i jest dostępne. -
Przez Crew 900 · Opublikowano
OK udało mi się. Problemem była modyfikacja przyspieszająca uruchamianie się gry -.- Nie wiem czemu ale gra działa o wiele gorzej...
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi