Tomek1623 261 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) Edytowane 21 Maja przez Tomek1623 3 1
Tomek1623 261 Opublikowano 2 Lutego Autor Opublikowano 2 Lutego (edytowane) No ja liczę że się opamiętają, ale jednak to nadal EA.. Setki godzin w BF3, BF4, fajne czasy to były, nawet ludzie nie beczeli o premium, płaciłeś, dostawałeś co było w planie, i się grało. Edytowane 2 Lutego przez Tomek1623
Strilok 121 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 11 minut temu, Jaycob napisał(a): Chciałbym, aby to był powrót do 3 lub 4. Lepiej jak by to był powrót do 2. Więcej klas postaci i premiowanie gry drużynowej, a nie walka o jak najlepsze K/D
ghostdog 675 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Ja jestem za zmniejszeniem map, coś jak w Bad Company 2. Powrót modelu zniszczeń oraz powolne odblokowywanie broni oraz dodatków. No i niech zrobią normalne modele żołnierzy, zero starych bab. Kosmetyka też powinna przypominać żołnierski fach, a nie jakieś cudaczne skórki.
Jaycob 1 576 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 10 minut temu, Tomek1623 napisał(a): No ja liczę że się opamiętają, ale jednak to nadal EA.. Setki godzin w BF3, BF4, fajne czasy to były, nawet ludzie nie beczeli o premium, płaciłeś, dostawałeś co było w planie, i się grało. Setki? U mnie w kilku tysiącach. Świetne czasy, jeszcze na PS3 grałem wtedy.
Jaycob 1 576 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) 11 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Bedzie powrot klas i mapy max 64 osoby. Oby. Aczkolwiek ja tam najlepiej bawiłem się na 32 graczy. Mniejsze zamieszanie, szczególnie na Metrze. Edytowane 3 Lutego przez Jaycob
skypan 1 030 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Dla przypomnienia. BF 2042 też miał być ukłonem dla poprzednich gier i fanów Co oni tam naobiecują to średnio mnie interesuje. Jak nie będzie klasycznych dedykowanych społecznościowych serwerów to będzie to kolejne gówno.
Dominix 171 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Moje oczekiwania są zdrowe co do nowej edycji, nie liczę że będzie lepiej niż 2042 ale kto wie. Poprzeczka jest bardzo nisko zawieszona bo ostatnia edycja to gniot na poziomie codow.
Sawyer1916 99 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego (edytowane) Od kilku dni pogrywam w 2042. Początkowo mi się podobało, ale szybko entuzjazm minął. Gra bez klimatu. Niby 128 graczy, ale mapy tak wielkie, że i tak nie czujesz dużej liczby przeciwników. Wolę BFV zdecydowanie. Co do 6 mam tylko taką nadzieję, że nie będzie to gra wybiegająca w przyszłość. Zagrałbym w klimacie wojny w Afganistanie/Iraku. Edytowane 3 Lutego przez Sawyer1916
Phoenix. 3 109 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego 3 godziny temu, Sawyer1916 napisał(a): Niby 128 graczy, ale mapy tak wielkie, że i tak nie czujesz dużej liczby przeciwników. Mozna grac na 64 osobowych mapach
galakty 1 968 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Jeśli wrócą do korzeni to chętnie kupię i pogram, jak będzie kolejna odsłona pokroju piątki czy 2042 to olewam kompletnie.
ODIN85 2 592 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego 4 godziny temu, raul_ole napisał(a): Mają być czasy obecne A singiel będzie?
Phoenix. 3 109 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego (edytowane) 31 minut temu, ODIN85 napisał(a): A singiel będzie? Bedzie kampania dla jednego gracza po staremu Wiele rzeczy wroci to co zabrali. Bedzie tez tryb BR, ktory mnie najbardziej interesuje. Edytowane 3 Lutego przez Phoenix. 1 1
Dominix 171 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Podobno ma byc, gdzies czytalem ze 3 studia to robia, jedno do sp, inne do multi i jeszcze kolejne do br.
Vulc 1 768 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Kolejny BF jest w sumie na dobrej pozycji, bo 2042 poprzeczkę zawiesiło tak nisko, że wystarczy przywrócić elementy z poprzednich odsłon, które działały i które gracze doceniali. Natomiast nadal wiara w jakiekolwiek obietnice w tym przypadku jest mocno naiwna. 1 2
Dominix 171 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Battlefield Studios Four studios across the globe. One brand-new visionary team: Battlefield Studios. This global united front combining 20+ years of #Battlefield experience with the best-emerging talent in our industry is hard at work to shape the future of our franchise. Introducing Battlefield Labs Enlist for BF Labs and you may get called up to test and help us shape the future of Battlefield. Learn more about Battlefield Labs https://bit.ly/40Xhzqg
Phoenix. 3 109 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego (edytowane) Na koncu kawalek gameplay. Edytowane 3 Lutego przez Phoenix. 1 1 3
caleb59 910 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Boże, znowu na tę samą nutkę jacy to oni kreatywni, wspaniali i dbają o graczy. Jak zdarta płyta od lat, nie wierzę gnojom ani trochę. 3
Rekomendowane odpowiedzi