Jaycob 983 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego Cytat Project TH (무당) – Oficjalny opis gry od EVR Studio Project TH to trzecioosobowa gra akcji osadzona w niedalekiej przyszłości na zjednoczonym Półwyspie Koreańskim. Gracze wcielą się w postać oficera południowokoreańskiej armii, który zostaje wplątany w konflikt z organizacją terrorystyczną. Kluczowe cechy gry: Realistyczna fabuła: historia osadzona w futurystycznej Korei, łącząca militarną narrację z elementami politycznych intryg. Zaawansowana grafika: wykorzystanie technologii „digital humans” do realistycznego odwzorowania postaci i otoczenia. Dynamiczna walka: intensywne starcia wręcz oraz z użyciem broni palnej. Fotorealistyczna animacja: postacie w grze są odwzorowane na podstawie prawdziwych aktorów, w tym Lee Hong-nae i Heo Sung-tae. Filmowa reżyseria: sceny fabularne są nadzorowane przez Kanga Yoon-sunga, znanego z filmu „The Outlaws”. Platformy: PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC (Steam, Epic Games). Status: W produkcji, brak konkretnej daty premiery. Project TH ma na celu dostarczenie unikalnych wrażeń, łącząc realistyczne mechaniki walki, głęboką narrację i zaawansowaną grafikę. EVR Studio dąży do stworzenia wysokobudżetowego tytułu, który podniesie poprzeczkę dla koreańskich gier AAA. źródło: https://www.evrstudio.com/project-th/?lang=en Jeszcze daleka droga (w końcu to wciąż projekt), ale po wszystkich dostępnych materiałach, które zobaczyłem, gra moim zdaniem ma potencjał. Wygląda imponująco i mocno czuć w niej klimat Splinter Cella. Podoba mi się to, co widzę. Jeszcze się okaże, że Koreańczycy zrobią Splinter Cella szybciej niż Ubisoft swój remake. Będę miał ją na radarze.
brainq 31 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego To co widać mi się tez to podoba czekam na tą gre a tym bardziej moze ruszy coś w stronę skradanek w takim settingu.
Rekomendowane odpowiedzi