Do usuniecia
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubon · Opublikowano
A czemu nie masz wybierać 7800 i nie wiem o co chodzi z tą kultura pracy? Troche gorzej oddaje ciepło przez tą pamięć 3d od góry ale prądu bierze podobnie co 9700x, takim phantom spiritem jak wyżej za 2 stówki bez problemu schłodzisz, ustawić swoją krzywą żeby było cicho i ten 7800x3d bedzie może pare stopni cieplejszy od 9700x, serio wyłączyć monitoring i spać spokojnie Aktualnie ceneo (pomijając sklepy "krzak" na allegro) 9700x 1165zł 7800x3d 1286zł No ni cholery nie widze sensu 9700x, jak chcesz poprostu 8rdzeni to zwykłego R7 7700 oem za 900zł -
Przez AudRob · Opublikowano
Nie wiem czy za tyle się sprzedał na OLX ale wiem na 100% że na Alledrogo lokalnie się sprzedał za 1700zł. A ja na razie mam na stanie już 2 sztuki 5800X3D niech leżą -
Przez Krzysiak · Opublikowano
@serwal4ale za to w jakim towarzystwie stała Tak ją ciągło, że aż lampę skrzywiła -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
kup usb a to usb b cable ale taki odpowiedni sprobuj jeszcze tego: powylaczaj aplikacje do sterowania i wtedy sprobuj jak nie z DP to za pomoca HDMI - jesli robiles w trybie bezpiecznym to powinno dzialac wiec hmm ale sprawdz -
Przez AudRob · Opublikowano
Nie ma żadnego sensu zmieniać tylko żeby zmieniać no chyba że chcesz się bawić z nadmiaru wolnego czasu😊
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi