voltq Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu to kto juz zamówił ps5 pro z was ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu JA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tombycz Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Phoenix. napisał: JA Szczęściarz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voltq Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowany) nie przeszkadza wam gra w 30 fps na konsoli ? albo 60 fps i mydło na TV/monitorze? Teraz jeszcze bez napędu konsola , czy będziecie dokupować napędy ? Edytowano 11 godzin temu przez voltq Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Tombycz napisał: Szczęściarz Od kilku msc jestem bez PC i zloze dopiero jak wyjda nowe gpu nvidia/amd 3-4mscbo skladam calkiem od podstaw wszytsko lacznie z akcesoriamii biurkiem wiec konsola wypelni poki co luke bo juz jestem glodny grania Zapewne bym jej nie kupil gdybym mial juz zlozonego PC. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tombycz Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, voltq napisał: nie przeszkadza wam gra w 30 fps na konsoli ? Niee, Pro ma coś w sobie jako Game Boster chodzą słuchy nawet 60fpsów z 4K Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, voltq napisał: nie przeszkadza wam gra w 30 fps na konsoli ? Nawet jak mialem ps5 wczesniej to nie gralem w zadna gre w 30fps, kazda miala 60fps, a na PS5 PRO tez nie widze, zadnej gry w ktora mialbym zgrac w 30fps. A czy granie w 30fps przeszkadza?? Owszem i nigdy w 30fps w nic nie zagram. Dla mnie konsola to i tak bedzie dodatek do wydajnego PC. Edytowano 11 godzin temu przez Phoenix. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Phoenix. napisał: Od kilku msc jestem bez PC i zloze dopiero jak wyjda nowe gpu nvidia/amd 3-4mscbo skladam calkiem od podstaw wszytsko lacznie z akcesoriamii biurkiem wiec konsola wypelni poki co luke bo juz jestem glodny grania Zapewne bym jej nie kupil gdybym mial juz zlozonego PC. Jestem w identycznej sytuacji, też będę składał wszystko od podstaw, cały gaming room i PC. A co do PRO to też kupię bo lubię konsole i PC, dlatego w salonie też chce coś mieć (obecne siedzę na XSX). Po zakupie PRO XSX pójdzie pod młotek. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voltq Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu no właśnie jest dużo gier 30 fps na konsoli , a wiele gier ma 60 fps ale mydło obraz a teraz jeszcze brak napędu w pro i trzeba dokupić , dużo tych problemów na konsoli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 33 minuty temu, voltq napisał: nie przeszkadza wam gra w 30 fps na konsoli ? albo 60 fps i mydło na TV/monitorze? Teraz jeszcze bez napędu konsola , czy będziecie dokupować napędy ? Na padzie idzie grać,na myszce dramat.No i teraz zazwyczaj exy mają tryb 40fps w trybie Quality. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowany) 99% nowych duzych gier ma dwa tryby wydajnosci na premiere lub dodaja po premierze wiec kazdy znajdzie cos dla siebie, a czesto i ten trzeci 40hz tryb. Teraz w dodatku kolejne dla PROsiaka beda tryby. W jedyna gre jaka ew przewiduje zagrac na konsoli w 30fps to jest gta 6 bo nie przewiduje 60fps na PRO. Ale jak gra bedzie tak dobra jak ludzie oczekuja to mozna przymknac oko. Glownie i tak bede gral na PC. Edytowano 10 godzin temu przez Phoenix. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Ja PRO odpuscilem kompletnie - za malo exow, zeby kupic tylko pod GTA VI Za to poluje na podstawke z napedem na OLX... gdzie te okazje po 1K o ktorych pisaliscie na pcl? Obecnie 10 ogloszen lokalnych (w promieniu 100km) i nic, albo nikt nie odpisuje i po chwili konta poblokowane albo kontakt sie urywa jak chce sprawdzic na miejscu Ale nie bede sie poddawal w tym temacie, jest rok czasu na to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1623 Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Tak btw, moim zdaniem dobrze by było scalić tematy PS5/PS5Pro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 41 minut temu, Tomek1623 napisał: Tak btw, moim zdaniem dobrze by było scalić tematy PS5/PS5Pro. Jestem za, to ten sam ekosystem. A w pytaniach i tak każdy napisze czy chodzi mu o PS5 czy PRO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, ryba napisał: za malo exow Pod same exy owszem ale z zalozenia wiekszosc kupujacych konsole gra na niej we wszysttko Do exow to trzeba kupic na sam koniec zywota jak juz zapowiedza ps6 i wtedy mozna lany maraton zrobic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu Na koniec zycia konsoli, to ponad polowa dzisiejszych exow bedzie juz na PC 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1623 Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu No to 6 listopada wylew filmów na youtubie. Jednak mnie interesują najbardziej kwestie techniczne a nie pier... o szopenie to obadam sobie materiały od DigitalFoundry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu Mnie interesuja kwestie techniczne czyli wykorzystanie RDNA4, budowa itp to mnie malo interesuje bo nic ciekawego w tym nie ma To nie pc, zebym zagladal do srodka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano 7 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu 3 godziny temu, Tomek1623 napisał: Tak btw, moim zdaniem dobrze by było scalić tematy PS5/PS5Pro. Nie wiem jak inni ale osobiście wolę śledzić temat PRO Station. PS5 było dobre 4 lata temu jak pandemia była i nie chciałbym żeby wrzucać mi temat do jednego worka bo zwyczajnie mnie PlayStation 5 fat/slim już nie interesuje. Kto będzie chciał to sobie pójdzie czytać o zwykłym pleju a ten niech będzie dla tych 10% entuzjastów O.K 😉? XBOX SERIES X oraz S miały odzielne tematy na Labie i tutaj niech też tak zostanie. Jak ktoś będzie zainteresowany tańszym modelem to ma przecież temat założony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Mi to obojętne, byle kolejne generacje sprzętu nie były wrzucane do jednego wora Niech już Naughty Dog pokaże swój nowy projekt z myślą tylko o PS5/PRO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 godzin temu, Phoenix. napisał: Pod same exy owszem ale z zalozenia wiekszosc kupujacych konsole gra na niej we wszysttko Do exow to trzeba kupic na sam koniec zywota jak juz zapowiedza ps6 i wtedy mozna lany maraton zrobic Wydają Pro a nawet nie ma żadnego exa AAA Sony w tym roku. Reklama na starociach i grach innych to słaby ruch. Liczyłem chociaż na dodatek do Spidermana 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się