Chrome/Firefox/Opera
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JacekRTX · Opublikowano
Oledy chyba póki co sobie odpuszczę, te wypalanie mnie odpycha. Ten Dell AW2723DF 280hz też piękny - no i na alledrogo można wziąść w przyjemnych ratkach 5x0% od xcomu czy morelek -
Przez Send1N · Opublikowano
Ja miałem na myśli różnicę 9060xt vs 9070xt pisząc to 60% a i tak zaniżyłem trochę bo potrafi być większa tak jak tomcug pozakazał -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
No nie rozumiesz Bo to że silnik spalinowy jest aktywny, nie oznacza że NIE jedziesz z użyciem TYLKO silnika elektrycznego. Co do opłacalności, w tym temacie się nie wypowiadałem, ale jeśli u Ciebie cały czas jest zima, to istotnie zysk z hybrydy może być mniejszy, choć nie mówimy o drastycznie dużej różnicy. e-power to klasyczna sytuacja, w której spalinowy działa TYLKO jako generator prądu. W hybrydzie Hondy silnik spalinowy może włączyć się do bezpośredniego napędzania kół (jedno przełożenie), co daje największą efektywność przy średniej prędkości. Wówczas silnik elektryczny właściwie nie jest używany. -
Przez scubanczyk · Opublikowano
Powiem tylko informacyjnie, że do tego zestawu kupiłem używaną MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X z 11 GB GDDR5X. (600pln) Skończyło się na: Procesor AMD Ryzen 5 5600X Płyta główna MSI B550-A PRO Kingston FURY DDR4 32GB (2x16GB) 3200MHz CL16 Beast Black (KF432C16BBK2/32) (tu jeszcze jest opcja wygranej aukcji na uzywane Kingston Fury Beast RGB DDR4 32 GB (do 600zł) Chłodzenie CPU Endorfy Fortis 5 Black (okazało się, że kolega za cene nowego wentyla poratuje córę, jak ten cooler wejdzie do budy, jak nie to Spartan 5 Max) OBUDOWA AEROCOOL PGS INTERSTELLAR-G-BK-v1 Zasilacz DeepCool PN750M 80+Gold (Modular Cable) EU PLUG ATX 3.1 (R-PN750M-FC0B-JGEU) monitory 2x LG 24EB23, z mojej starej stacji roboczej. -
Przez Gret · Opublikowano
No tak E-power pewnie działa bardzo podobnie do Hondy. Chociaż tam elektrykiem jedzie w każdym zakresie prędkości?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi