Składak do 5k - pomoc w dobraniu zestawu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sierotaZpclaba · Opublikowano
No podobno to ten problematyczny, co łączy wszystkie wady benzyniaka z wadami diesla. -
Przez ket_rab · Opublikowano
W Proshop są już dostępne T30 140mm -
Przez galakty · Opublikowano
4.4 metra, normalny kompakt, mój Ceed jest ciutkę krótszy i nie uważam go za małe auto. Do miasta normalne. Nie każdy ma gdzie parkować 4.8m Aczkolwiek podziwiam za zaufanie do takiego przebiegu, ja bym unikał. Tym bardziej że to Skyactive X z kompresorkiem? -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Tutaj się wypowiem tylko tak, że oglądając gameplaye(wiem, wiem oglądając) to skradanie mało co się różni od poprzednich odsłon i tak jakoś ta gra cieni i świateł działa, i się zastanawiam jak można mieć w portfolio taki tytuł jak SC(który ma 22 lata) i robić te skradanie na powiedzmy miernym/średnim poziomie -
Przez Camis · Opublikowano
Co do starych forów to własnie wzięło mnie na felsy , własnie robię porządki na starych dyskach (przeleżały nieruszone 21 lata w szafie ) I znalazłem moje stare SS z 2005 i forum Tweak.pl. Zgłaszałem wtedy do administracji błąd w silniku forum który dał mi admina na całe forum I moja ukochana Opera jeszcze wtedy istniała, teraz Chińska więc się nie liczy Dalej:
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi