bluescreeny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
Na Twoim zrzucie widać pobór 181W, czyli tyle ile wynosi limit mocy krótkotrwały w tym procesorze (PL2). Widocznie by się w nim zmieścić, płyta zredukowała taktowanie Pcores do 4600 MHz. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Pojawią się poprawki, których nie dodali do obecnej gałęzi i przełożyli je do nowej - zawsze tak robią stąd może być ciekawie. Oczywiście nowe błędy też będą. -
Przez leven · Opublikowano
Niczego mi nie brakuje. 14600k jest całkiem sprytny pomimo tego, że wyłączyłem E-core na rzecz 5.5GHZ P-core + 5GHZ mostek. Pyka jak ta lala, ale miał być Bartlet !! Dla tego kupiłem w sierpniu socket 1700 Z 790 + Ram 8000mt. -
Przez ptys · Opublikowano
abyś bez przeszkód mógł się klepać po pleckach z kolesiami z kółka wzajemnej adoracji i uskuteczniać głupoty o zaletach SCT, zielonej energii i wspaniałej żywności z mercosur no chyba za bardzo ci to nie przeszkadza skoro nie protestujesz i nie nagłaśniasz, pewnie stare trupy z Wołynia czy troszkę nowsze z Przewodowa też ci nie przeszkadzają, wyzywasz mnie ruskich agentów a sam zachowujesz się jak Homo Sovieticus, nie biegaj za stadem to może jeszcze będą z ciebie ludzie rubelki bardzo mi się podobały ale w 2022 r., troszku zarobiłem z strategicznego punktu widzenia, wstrzymanie nalotów byłoby błedem
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi