Głośniki 2.1, ewentualnie soundbar dla PC (1000 zł)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wrobel_krk · Opublikowano
@ODIN85Ja dobrze wiem tylko mnie trzyma tylko 8h dziennie pracy na statycznym IDE. Tylko już monitor w cenie 3k jakoś przeżyje jak mi po 3 latach się zacznie wypalać, niedawno to było 6k zł. Gpu (3080) też już za stare prze te nowe gry i przez to UE5 co wygląda gorzej jak metro a potrzebujesz 2x mocniejszego GPU. am4 też czas zmienić na am5. Tak bywa kompy po 3 latach się wymienia:) Własnie jednak stalker to już gra którą bym chciał ograć w lepszych ustawieniach:) -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Rozbicie głosów to ponoć 90% ważności dla składu odklejeńców recenzenckich w tym IGN oraz 10% dla graczy Geoff Keighley chciał opatentować "Game Awards" w USA, aby nikt nigdy nie mógł hostować wydarzeń z tymi słowami. Niech sobie patentuje, może ktoś ich strolluje i zrobi The Gamers Awards . -
Przez Art385 · Opublikowano
Udział w zbiorowej panice jest zdrowy Sam lekko uległem a po wczorajszym przepakowaniu kompa i podpinaniu 3x8pin stwierdziłem, że to jedna wtyczka to cudowny pomysł. -
Przez Spychcio · Opublikowano
Ogólnie wielka szkoda bo gra ma świetny klimat, fajne patenty, tetris ekwipunek. Jest ogromny potencjał i aż chciałbym już grać dalej i czyścić całą mapę nawet i 100-200h...ale stan techniczny to jednak dramat Po przegranej nocy musiałem to przyznać.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi