Laptop do 8000 lub 9000 tys. netto - praca / granie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Co prawda za długo tej gry nie testowałem bo niecałe 6h, ale na żadnym profilu UV mi nic nie wywaliło. Ale ogrywać tego w obecnym stanie nie zamierzam, trochę szkoda bo gra się fajnie zapowiada, ale nie ma sobie co psuć klimatu w to grając teraz bo jest masa niedoróbek wymagających poprawy. Trzeba czekać na łatki i mody. -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Latam i latam i te misję poboczne coś płaskie i nudne.. Idź tam bo ktoś zaginął a on zginął, i przyjdź mi powiedz itp... Lecę fabule tylko już bo szkoda czasu a zaraz indiaba jhons będzie... I Awoved... -
Przez Kadajo · Opublikowano
Czyli jeszcze lepiej. I taki jest to właśnie wybór. Taki sam wybór zaraz będzie dawała Nvidia, no macie Super kartę RTX 5090 za 20k o co wam chodzi przecież nie musicie kupować. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Po pierwsze nie napisalem, ze sam naped jest dostepny, a napisalem, ze jest slim z napedem albo Pro bez napedu. Wybor jest. -
Przez voltq · Opublikowano
https://tvn24.pl/tvnwarszawa/srodmiescie/rafal-trzaskowski-kandydatem-w-wyborach-na-prezydenta-polski-kto-bedzie-rzadzic-warszawa-jesli-wygra-st8192524 Dla mnie ważne że kandydatem jednej z dwóch największych partii politycznych w Polsce nie jest człowiek który podżegał oficjalnie do przemocy i chciał zaatakować Rosję wciagajac Polskę do wojny bez udziału NATO oraz chciał mnie karać finansowo i więzieniem bo nie wzięłam udziału w eksperymencie medycznym i nie zaszczepiłem się na covid Równie dobrze może być tak że to partia Brauna uzyskała by ponad 5% a reszta poniżej to są gdybania , Konfederacja się nie rozleci tak samo jak PiS czy PO , to są jedyne stabilne partię w Polsce bo PSL to tylko na doczepkę do kogoś cały czas ratują ich tym
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi