azgan Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Gra, którą ogram na nowym PC, co nie zmienia faktu, że ma przegięte wymagania sprzętowe patrząc na to jak wygląda w porównaniu do innych graficznych killerów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowany) Z hdrem i rt to akurat zrywa beret i wymagania adekwatne do zawartości. Szkoda że gampleyowo przynudza pod koniec. Edytowano 10 godzin temu przez ODIN85 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Ja chyba ogram na konsoli bo nie usmiecha mi sie dla jednej gry zakladac epica. W dodatku 1 czesc zremasterowana jest w komplecie na plycie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Mogę Ci dać za darmo na Epicu jak chcesz. Pisz na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 39 minut temu, ODIN85 napisał: Z hdrem i rt to akurat zrywj beret i wymagania adekwatne do zawartości. Szkoda że gampleyowo przynudza pod koniec. OMG to gra jeszcze nie wyszła na stima🙃 Dramat. Gry cyfrowe zbieram tylko tam, nigdzie indziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się