Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od niedlugiego okresu czasu zauwazyłem nagle chwilowe wzrosty temperatury bez obciązenia ogladania filmu czy przegladania stron z 30-40 do 70 stopni.Procesor to r7 5700x na b350m gaming chłodzony fera 5 zamontowany rok temu i nigdy wczesniej sie to nie zdarzalo a zauwazylem to w sensie uslyszałem jak wentylator wkreca sie na obroty i momentalnie cichnie.Gdzie szukac przyczyn dodam jeszcze ze nic nie było instalowane czy aktualizowane.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Hejo. Mam ogromną prośbę. Dałby ktoś radę sprawdzić mi wydajność tej gry w 1440p na LOW, ale z maksymalnymi teksturami na 3060 Ti 8GB GDDR6X? Gdyby wszystko śmigało >~60 kl/s, to ile wynosiłaby wydajność po włączeniu lepszego oświetlenia?
    • Nie ma czegoś takiego, jak już to Trzaskowski byłby bardziej "neutralny" bo jestem przekonany, że w przeciwieństwie do Dudy pozwalałby przeciwnemu obozowi zdecydowanie bardziej "normalnie" rządzić nie wetując wszystkiego jak leci, a "jedynie" te najbardziej szkodliwe ustawy o ustroju państwa, sądach, samorządach itp. Choć raczej w ich przypadku (PISu) właśnie te ustawy są akurat najważniejsze, bo całym sensem ich istnienia jest zawłaszczenie całego państwa poprzez obsadzenie wszystkich możliwych instytucji swoimi BMW i udawanie potem, że tak działa demokracja bo przecież istnieją wciąż fasadowe instytucje - podobnie jak w Rosji za wczesnego putina, jak jeszcze starał się stwarzać jakieś pozory demokracji.  Ale fascynująca jest w tym wszystkim jedna rzecz - oni potrafią wszędzie wcisnąć setki tych swoich partyjnych funkcjonariuszy, którzy potem praktycznie zawsze pozostają wobec nich lojalni. Ja wiem, że tak się buduje autorytarne państwo, ale jest to naprawdę zadziwiające, że ci ludzie praktycznie nigdy się potem nie buntują. Negatywna selekcja w ich wykonaniu to mistrzostwo świata, oni wyciągają totalne zera i szumowiny na szczyty władzy, a te kanalie zwyczajnie im się odwdzięczają oddaniem, bo po za partią-matką (matiuszką?) zawsze byli, są i będą nikim. Gnoje.
    • 2015 rok i teraz - przynajmniej ja - jestem zaniepokojony jakością grafiki w W4, ale co najbardziej klimatem gry. W3 jest dla mnie rekordem świata.  Spytacie: synek, ile razy można grać w to samo ?  zawsze, gdy odpalam grę i z tekstów, które już znam znowu się śmieję. 2015 rok i strach, że W4 nie dorówna ? 
    • Tylko, żeby tej pani z awatarka baloniki nie popękały
    • Ostatnich dwoch "neutralnych" - talenciak i muzyk dosc szybko przestali byc tacy neutralni Poglady tez poszly w las na spacer.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...