NOWY Bezprzewodowy zestaw słuchawkowy Logitech G Astro A30
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
Meh, sprawdziłem czy są już memy z mafiozem narkotykowym i sportowcem, gdy obydwoje nie mają wizy i zamieniają się w obcego w oczach ICE, ale Amerykanie nie umieją w mądrzejsze memy. -
Przez janek25 · Opublikowano
https://www.x-kom.pl/p/1484040-laptop-14-msi-prestige-14-ai-d3mg-ultra-x7-358h-32gb-1tb-win11p-oled.html#Specyfikacja -
Przez 209458 · Opublikowano
Rozdmuchujesz sprawę. Postępowanie jest o nieostrożne obchodzenie się z bronią. Jeżeli faktycznie pistolet upadł i zaczął sam z siebie losowo strzelać to trzeba sprawę wyjaśnić. Teraz trafił ściganego ale przecież mogło polecieć na kogoś ze swoich, albo jego samego. Artykuł też podkreśla, że żołnierze działają w pewnej pustce prawnej, bo ani poprzednia władza ani ta nie postarała się o odpowiednie przepisy. A że postrzelony pozywa, no ma prawo, pewnie wiele nie ugra, ludzie się lubią sądzić o różne rzeczy. Pewnie nawet ne wiesz jak często więźniowie pozywają więzienia o różne rzeczy,często po prostu z nudów, bo rozprawa to jakaś odmiana, a nawet wycieczka -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nie mam ale nawet bym tego nie sprawdzał na limicie gpu ale tam gdzie głównie gram czyli cod różnice da się dostrzec nawet na tak słabej karcie jak 5070 bo cod pod tym względem ma piękny silnik i nawet łyka 16 rdzeni w cod, a warzone ograniczał 7800xd i głównie dla tej jednej gry zmieniłem plus dla zabawy 🤗
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi