Jaki program do sprawdzenia parametrów ssd m2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Kurna, ale się wyjebałem. Wyszedłem paczki zanieść do paczkomatu. Wychodzę z osiedla które jako tako jest odśnieżone bo widać chodnik. Wchodzę na chodnik przy domkach jednorodzinnych a tam śniegolód i nawet sobie pomyślałem "jaka wujnia" i że może lepiej iść ulicą, ale spojrzałem w dal to tam akurat ciężarówka i kurier paczkę odbiera przy drugim domku. Dobra uj idę chodnikiem. Przy pierwszym domku 15 metrów nie przeszedłem i jakby mnie snajper zdjął, chwila moment i z pozycji pionowej w poziom. Nawet nie zdążyłem pomyśleć aby jakąś kontrę zrobić, dopiero w połowie drogi "broda do klatki" aby łbem w twarde nie jebnąć. Tak walnąłem, że okulary z głowy mi spadły i były z 1,5 metra ode mnie za mną. Z 5 sekund tak poleżalem aby ocenić sytuację i dość nieźle, tylko gdzie okulary. Wstaje powoli co też nie było łatwe, szukam okularów i w drogę. Idę obok drugiego domku, jakieś 15 - 20 metrów od miejsca wyjebki a tam koleś już za łopatę się łapie, ale ani on ani kurier nie zapytali czy wszystko ok. Kilka fartów w tej całej sytuacji to: walnąłem prawie centralnie na plecy (teraz czuję lekki ból przy lewej łopatce), na chodniku nie leżało nic (gruda, kamień), nie walnąłem łbem o twarde podłoże ani o murek posesji bo już chyba bym tu nie pisał, nie upadłem na biodro, łokieć, nic nie złamałem. Jak wracałem to przy tym drugim domku już było ogarnięte w 25%. -
Przez kubikolos · Opublikowano
ale tu zbytnio nikogo nie bedzie interesowac kto gdzie chce na grenlandii, dla US to baza wojskowa dlatego pewnie skonczy sie na umowach, umowa sprzedazy to ta najbardziej radykalna ale mozliwa XD
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi