Calibra22 9 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Witam od tygodnia jestem posiadaczem w\w procesora, dopiero dziś zauważyłem taka anomalie. Programy pokazują mi 8 rdzeni i 8 wątków, co jest nie tak ?
Phoenix. 4 713 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Wylacz w biso "X3D Turbo Mode" czy jak to tam sie nazywa 1
Calibra22 9 Opublikowano 19 Kwietnia Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Wylacz w biso "X3D Turbo Mode" czy jak to tam sie nazywa Problem w tym że nic takiego tam nie widzę, wyłączyłem jakiekolwiek oc
Phoenix. 4 713 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Szukaj az znajdziesz masz wlaczona opcje wylaczajaca SMT po prostu. Nie peirwszy i nie ostatni masz to domyslnie wlaczone. Podalem ci nazwe z plyty MSI bo taka masz w stopce. 1
Calibra22 9 Opublikowano 19 Kwietnia Autor Opublikowano 19 Kwietnia 59 minut temu, Phoenix. napisał(a): Szukaj az znajdziesz masz wlaczona opcje wylaczajaca SMT po prostu. Nie peirwszy i nie ostatni masz to domyslnie wlaczone. Podalem ci nazwe z plyty MSI bo taka masz w stopce. Nic to nie zmieniło, nadal 8 wątków
Calibra22 9 Opublikowano 19 Kwietnia Autor Opublikowano 19 Kwietnia 9 minut temu, Phoenix. napisał(a): Wlacz to Dzięki Mordo. Wszystko śmiga 1
Rekomendowane odpowiedzi