RTX 4060
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez azgan · Opublikowano
Jak wszystkie RTX Remix do tej pory 😉 -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Nie no, te dziady to już do filmów się nie nadają...ale wiem że jakoś żyć trzeba. W ogóle zauważyłem jakąś dziwną zależność że stare czy już tam upadłe "gwiazdy" nagminnie pojawiają się w programach tzn. normalną TV to tylko mam przez weekend i oglądam albo przyrodnicze/sport albo coś na History i tam Duchovny, Trejo, Samuel też coś prowadził, a teraz jeszcze dołączył Dolph TV to taki DPS -
Przez Kyle · Opublikowano
Co tu dużo gadać - jazda z większą prędkością, to większe ryzyko (krótszy czas na reakcję, większe naprężenia w oponie, większe konsekwencje przy jakiejś dziurze w drodze itd.). 300 km/h to już wielka prędkość jak na auto, więc i wielkie ryzyko. ps. z tego co widzę na tym nagraniu, to on tam jechał ~280 km/h (Tesla pokazywała 286 max, ale trzeba wziąć poprawkę na przekłamanie prędkościomierza) -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ilu jeszcze majtczaków musi się trafić, aby zrozumieć, że takie gnanie na publicznej drodze jest skrajnie niebezpieczne i zagraża wszystkim dookoła. Czy to jest legalne, nie ma tutaj kompletnie znaczenia. Chcesz sobie tak pojeździć, to se wynajmij pas startowy na lotnisku albo jakiś tor wyścigowy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi