Obudowa SFF+DVD, zasilacz TFX 500
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tornado3 · Opublikowano
Twoim argumentem jest typ który kupił kilka kart 5070ti i założył blok wodny i Ty teraz porównujesz procentowo do 5080 których są setki i nie trzeba tam nic modyfikować. Zejdź na ziemię bo tego się już czytać nie da -
Przez LMF01 · Opublikowano
Witam, jestem na etapie poszukiwania laptopa, stricte gamingowego. Chodzi mi przede wszystkim by posłużył parę lat. W chwili obecnej rozważam takie dwa modele: 1. https://www.x-kom.pl/p/1358743-laptop-173-i-wieksze-acer-predator-helios-neo-18-u9-275hx-32gb-1tb-w11-rtx5070ti.html 2. https://www.x-kom.pl/p/1327977-laptop-173-i-wieksze-msi-vector-a18-hx-ryzen-9-9955hx-32gb-1tb-win11-rtx-5070ti.html#Specyfikacja - tutaj jest też opcja z grafiką 5080, tylko pytanie czy warto dopłacać te 2,5k? Rozważam też wzięcie modelu z 16 calami, ale jestem totalnie rozdarty czy aby na pewno warto, niektóre konfiguracje w 18 calach są niewiele droższe od tych 16. No i pytanie czy 18 cali nie zapewni zdecydowanie większego komfortu z rozrywki - do tej pory używam 17,3 cala. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
25zł? ja wiem ze to jest dobre ale w glownej mierze chce by było tanio i dobrze wiec tanio. a na czas dostawy moge poczekac bo nie zabiore sie od razu za to. sa jakies alternatywy np z aliexpress za grosze? [chyba ze tamto ty sam sprzedajesz wiec wiesz ze pewniaki, ale i tak wole taniej bo moge czekac na dostawe ponad miesiac] -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nie ale jest ciezki, to sam metal i dosc gruby -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Tłuki bardziej się nad filmikiem rozpływają niż na tym co napisane i przez kogo
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi