Radeon RX 6800 XT Red Dragon
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Sawyer1916 · Opublikowano
Polecam karabinek SG 553R, ja akurat medykiem z nim latam. Niedawno odblokowałem i przyznać trzeba, że robi robotę. -
Przez Duchew · Opublikowano
Jak tylko z gigabyte to GIGABYTE GeForce RTX 5080 Gaming jak to 6k tak jak poprzednik. Msi gaming trio też bdb wypada. Asusy to samo ciche. Zakupiłem 5070ti prime i jest cisza na bios silent . -
Przez Brolly · Opublikowano
W sensie zmieniałem kiedyś pastę na procu ale w mojej budzie jest chujowe dojście do chłodzenia nawet jak bym miał śrubokręt z magnesem, kartę też bez problemu tylko muszę mieć podpórkę pod nią i nie mam tych kabli i przejściówek w sumie i tak muszę poszukać pudła po zasilaczu bo tam są A tak oddam kompa nie mam daleko zapłacę, wyczyszczony z syfu będzie elegancko pasta nowa karta nowa zostawione na testy to na 24h minimum i git będzie. Bo na mnie i moich znajomych odkąd mieliśmy pierwsze komputery wisi klątwa niewstającego pc, zawsze ale to zawsze prawie bo zmianie czegoś w środku nawet sprzątaniu komp nie wstaje i kombinacje są co się rozjebało -
Przez MaxxGroo · Opublikowano
@tekkno nie należy brać informacji z 1 źródła, ale nie należy też odrzucać wszystkich i uważać się za jedynego najmadrzejszego. Nie wiem jaki jest problem z transferem masy w tej grze, być może masz rację, być może on - Nie działa trailbraking? Nie chce mi się w to wierzyć, bo takie coś to fizyka NFSa i Burnouta, a nie simcade i sima. Co do ludzi oglądających streamy to zjawisko znane od czasu wynalezienia pierwszego TV, ludzie oglądają, nic nowego. Jeżeli chcesz wiedzieć dlaczego poczytaj książki o psychologii. Dlaczego wolą oglądać, niż grać? Z tego samego powodu, dlaczego oglądają TV, a nie czytają książki - granie wymaga zaangażowania, umiejętności, minimum wysiłku - oglądanie żadnego z powyższych. -
Przez Gret · Opublikowano
ile komplet zimówek średniej klasy do tego audi kosztuje? 5k?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi