Słuchawki do 250zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Ja sie przyzwyczailem, ale praca w tekscie na oled to zly wybor, przynajmniej na takim panelu jaki ja mam, moze te nowe nie maja zadnego problemu z tekstem. -
Przez nemar · Opublikowano
@TotekDokładnie. Masa głowicy bojowej równa jest mniej więcej dwóm głowicom tradycyjnych rakiet. To raczej test w warunkach bojowych, sprawdzanie NATOwskich systemów wykrywania celów i skuteczności ich zwalczania. Do tego gest polityczny i marketingowy. Z punktu widzenia wojny bez znaczenia, te rakiety zupełnie nie są do tego. Nawet jeśli tak pozbyliby się całej serii testowej czy pocisków uznanych za posiadające defekty, to takie same efekty (i to taniej) osiągną tradycyjnymi rakietami. Zwykła pokazówka. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Ja nie kupuję takich gier, problem że ludzie kupuję te 9800x3d + 4090 żeby grać na ultra z DLSS w nowe gry na premie z bugami, gliczami i stutterem, płacą pełna cenę i nawet preordery kupująa devsi się nauczyli ze tak można. Da sie zrobić grę nową co na ultra chodzi na 3080 w 52fps 1440p i to z dobrą oprawą graficzną, trochę zmieniasz ustawienia i śmiga wszystko w 60 fps i więcej: -
Przez GordonLameman · Opublikowano
No, ale c'mon, to jest kiepskie usprawiedliwienie. To jest kompromitacja, bo pokazuje że oni nie wiedzą jak działa kwota wolna Oj nie, to już nie jest prawda. Masz choćby coś powyżej - głupie wypowiedzi rządzących są ciągle cytowane. Do dzisiaj jest mowa o Kopacz i dinozaurach Darzysz Konfę sympatią i w tej kwestii jesteś nieobiektywny. To naprawdę jest giga-kompromitacja. Tamtem projekt pokazał, że znają się na prawie na poziomie Marka Suskiego
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi