Ruleer Napisano February 19, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano February 19, 2018 Witam, mamy pewien problem ponieważ kupujemy koledze prezent na urodziny. Chciał jakieś słuchawki i klawiaturkę. Z klawiatury wybraliśmy https://www.morele.net/klawiatura-hyperx-alloy-elite-cherry-mx-red-hx-kb2rd1-us-r2-977688/ tylko nie mamy pojęcia jakie słuchawki Kiedyś były hyperx cloudy za 220zł ale teraz nie można ich nigdzie dostać. Dlatego proszę o jakieś rady, już mało czasu a my nie mamy pomysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michagm Napisano February 21, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano February 21, 2018 Zobacz np.: Sharkoon Klawiatury - Skiller/Purewrite/Zone Słuchawki z mikrofonem/non-mikro - Shark Zone/Skiller/Rush Słuchawki Gamming 7.1: Ravcore 7.1 HELLION [dobra jak na cenę] Patriot Viper V360 Virtual 7.1 [dobra jak na cenę] Razer Kraken 7.1 V2 Oval [drogi ponad ~350zl] Może coś innego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porucznik Napisano October 14, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano October 14, 2020 A może Hiro Zeus ? https://www.morele.net/sluchawki-hiro-zeus-hgzs-6341086/ Miałem przyjemność korzystać u kolegi to naprawdę wygodne dźwięk czysty nie męczący Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MJ Napisano November 8, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano November 8, 2020 A do czego te słuchawki ? mają być uniwersalne czy jakiś kierunek ? po drucie czy BT (a może hybryda) ? jaki typ (zamknięte / otwarte) ? jak szerokie pasmo ? jaka impedancja ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albertpawl Napisano December 2, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 2, 2020 Wiem, że lekko ponad budżet, ale ostatnio skusiłem się na te z promocji z media expert. Myślę, że mogą być dobrym wyborem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jimkitten Napisano December 7, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 7, 2020 Pewnie nie pokusisz się o Razer Kraken 7.1 V2 Oval bo dużo ponad budżet, ale Patriot Viper V360 będą jak najbardziej ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano December 7, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 7, 2020 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radvan Napisano December 8, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 8, 2020 Tyle było tematów podobnych do tego wystarczy skorzystać z szukajki, eh.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaraa Napisano January 31, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano January 31, 2021 duzy wybór słuchawek maja na Megascenie, nie wiem czy kojarzysz sklep? warto sobie zerknac, ja od nich zamawialam niedawno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bananowymietek Napisano February 15, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano February 15, 2021 (edytowany) Ja CHAMSKO REKLAMUJE NA FORUM sprzęt od Genesisa i bardzo ODRADZAM. OKROPNA cena do jakości. Edytowano February 15, 2021 przez xXMateoXx320 Dodałem prawdziwe informacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubciohubens Napisano May 21, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano May 21, 2021 Ja kupowałem bratu na prezent radon610, i tak mi sie spodobaly ze sam sobie kupilem. Bardzo wygodne dobrze wykonane z dobrej jakosci mikro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano May 21, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano May 21, 2021 Ja pierdole naprawde . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bananowymietek Napisano September 28, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano September 28, 2021 Genesis Neon 360 – słuchawki stereo 2.0 z podświetleniem muszli, mikrofon elastyczny, elastyczny pałąk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekbarek85 Napisano October 31, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano October 31, 2021 w twoim budzecie spoko słuchawki bedą Genesis Radon 610 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano October 31, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano October 31, 2021 @bananowymietek @Arekbarek85 serio pajace zobaczcie z kiedy ten post jest Do tego za tą kase Cloud II to nie problém. Złota koparka przedsiebierna na Wasze konto a do tego jeszcze raz polecicie genezis i zrobię z waszych wszystkich postów mielone wasabi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flofi Napisano December 4, 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano December 4, 2022 Do tej kwoty polecić moge słuchawki Genesis Radon 800, spoko sa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kibi Napisano November 11, 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano November 11, 2023 (edytowany) Trochę czasu już minęło i czy pojawiło się w tej cenie coś nowego na rynku? Trochę szukałam i wpadłam na fajny model JBL Tune 520BT. Polecacie czy nie bardzo może co innego? Ostatecznie trafiłam na dobre zestawienie tutaj https://mttp.pl/sluchawki-bezprzewodowe-ranking/ i wybrałam Sennheiser Momentum 3. Bardzo mi pasują pod każdym względem. Edytowano December 2, 2023 przez kibi Błąd w nazwie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się