Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mamy pewien problem ponieważ kupujemy koledze prezent na urodziny. Chciał jakieś słuchawki i klawiaturkę. Z klawiatury wybraliśmy https://www.morele.net/klawiatura-hyperx-alloy-elite-cherry-mx-red-hx-kb2rd1-us-r2-977688/ tylko nie mamy pojęcia jakie słuchawki :/ Kiedyś były hyperx cloudy za 220zł ale teraz nie można ich nigdzie dostać. Dlatego proszę o jakieś rady, już mało czasu a my nie mamy pomysłu. 

Opublikowano

Zobacz np.: Sharkoon

• Klawiatury - Skiller/Purewrite/Zone
  • Słuchawki z mikrofonem/non-mikro - Shark Zone/Skiller/Rush

Słuchawki Gamming 7.1:

• Ravcore 7.1 HELLION [dobra jak na cenę]
  • Patriot Viper V360 Virtual 7.1 [dobra jak na cenę]
  • Razer Kraken 7.1 V2 Oval [drogi ponad ~350zl]

Może coś innego

• 2 lata później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

A do czego te słuchawki ? mają być uniwersalne czy jakiś kierunek ? po drucie czy BT (a może hybryda) ? jaki typ (zamknięte / otwarte) ? jak szerokie pasmo ? jaka impedancja ?  

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Trochę czasu już minęło i czy pojawiło się w tej cenie coś nowego na rynku? Trochę szukałam i wpadłam na fajny model JBL Tune 520BT. Polecacie czy nie bardzo może co innego? Ostatecznie trafiłam na dobre zestawienie tutaj https://mttp.pl/sluchawki-bezprzewodowe-ranking/ i wybrałam Sennheiser Momentum 3. Bardzo mi pasują pod każdym względem.

Edytowane przez kibi
Błąd w nazwie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• @DjXbeat dodałbym jedynie kwestie ROI zakupu nawet mając swoje gniazdko.  Ogółem się zgadzam. Jedynie rozbija się o wymagania vs dostępność vs cena. Jeśli szukasz elektryka do miasta i w koło komina gdzie znaczną część czasu jedziesz na swoim, petarda. Jeśli szukasz auta dla większej rodziny tu już zaczynają się schody bo cena dużej rodzinnej spalinówki vs elektryka rozbija mocno zwrot z inwestycji. Jeśli w cenie 100-110k bym znalazł używane, duże rodzinne auto elektryczne z bagaznikiem jak hangar to bym rozważył (widze że na upartego można Eniaq dostać w takiej cenie, ale bagaznik znów niecałe 600L). A niestety chyba modeli jest dość mało. A jak mam dopłacić 40-50k za elektryka tylko po to by jeździć na swoim - to zwróci się za 10 lat     Mój sąsiad - dzieci wyrośnięte, już dawno na wylocie z domu. Przesiadł się z Kodiaqa na Teslę Y - dzieciaków juz nie wozi i śmiga na swoim prądzie  
    • A to jeszcze co innego. Te samochody, które odblokowuje się drzewkiem innego samochodu raczej kupić będzie dość łatwo i z czasem powinny być co raz tańsze, bo ogólnie ich cały czas przybywa.    Najrzadsze unikaty w Horizon to te samochody, które są do zgarnięcia z playlisty za 20 pkt co tydzień i za 80 co miesiąc. Jedyna opcja ich zdobycia po zakończeniu sezonu to aukcje, albo poczekać kilka miesięcy aż pojawią się ponownie na playliście (nic pewnego). Więc z czasem ofert sprzedaży będzie coraz mniej a ceny coraz wyższe. Aktualnie większość aut tego typu jest już  wystawiona po 20 mln, czyli max za ile można wystawić.   Autka dostępne za 40 pkt co tydzień i 160 co miesiąc to powtórki z poprzednich playlist albo takie, które można też zgarnąć w inny sposób, np. wheelspin. Te będą tańsze.   Przynajmniej tak było w poprzednich grach i widzę, że tutaj jest podobnie. Ale rynek w auction house wygląda tym razem trochę inaczej, w FH6 jest mniej wheelspinów i rzadziej dają wysokie nagrody, więc drogie fury bardziej trzymają ceny, często drożej niż można je kupić w Autoshow    Przy okazji, wczoraj wjechał patch, który ograniczył niektóre exploity na łatwą kasę i dodał nowe fury dla posiadaczy premium: https://forza.net/news/forza-horizon-6-series-3
    • Zawsze to jakaś potencjalna inwestycja na przyszłość 
    • Jasne, że się zdarzają. Mi chodzi o częstotliwości, wg tego co pisał średnio 1 na 3 przejazdy   https://www.o2.pl/informacje/trzymala-nogi-na-siedzeniu-nowe-fakty-po-skandalu-w-bielsku-bialej-7307334175185344a   "54-latek zwrócił uwagę nastolatkami, "co spowodowało natychmiastowe przełożenie nóg na podłogę, a jednaz poszkodowanych przesiadła się na siedzenie obok koleżanki". Mężczyzna miał przyglądać się Ukrainkom, a po dłuższej chwili jego reakcja eskalowała."   @Fatalityczekam na to info o pyskowaniu. Pisałeś, że MZK publikiwalo to z oficjalnego konta na FB, niczego takiego tam nie ma, w żadnym innym miejscu poza postami od ruskich onuc typu coolfon nie znalazłem takiej informacji. Podasz link albo jakiś cytat czy po prostu kłamałeś?
    • Pograłem w BF4 wczoraj, potem poszedłem na BF6 no i jednak odczuwalnie lepiej gra mi się w starszą odsłonę. Pomimo gry 16 vs 16 na TDM, to nie ma takiego chaosu jak 8 vs 8 w BF6...    No i strzelanie z daleka. W BF4 serie z daleka naprawdę potrafią wyrządzić krzywdę i czasami wystarczyło 10 kulek, żeby zdjąć, a w BF6 pół magazynka z bliska nie zabija czasami... Nadal jestem mocno sceptycznie nastawiony do szóstki. Jedyny ogromny plus taki, że kupiłem w dobrej cenie na steam 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...