MSI Cyborg 15 Nie wykrywa RTX 5060
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Elder · Opublikowano
Oj...grubo by było z kopaniem się co niektórych chociaż... teraz też w działach Intel/AMD czy Polityka jest niezła jazda i uciekam z nich szybko bez otwierania dzioba. Bo po co? Lab zdechł wrąbało mi takie ilości danych z testów CLC i worklogów że...ehhh. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Wybór takich ludzi jak Trump czy ogólnie tych trochę za bardzo na prawo moim zdaniem wynika z faktu, że tzw. cywilizowany świat wychylił się za bardzo na lewo. Na za wiele rzeczy są regulacje i za bardzo odbiera się wolność ludziom pod przykrywką, albo i z najszczerszych intencji (nie ma to większego znaczenia) dbania o ich zdrowie i bezpieczeństwo. Dla niektórych rezygnacja z pewnych wolności, czy słusznie czy nie (to też nie ma większego znaczenia) to bariera nie do zaakceptowania. Dlatego wybierając takich paszczurów jak Trump. Bo akurat ten paszczur miał realne szanse na zwycięstwo, albo zwyczajnie został wystawiony jako kandydat bliższej światopoglądowo sceny politycznej. Gdyby wystawili zamiast niego na przykład cegłę, to ta cegła też dostałaby że 30% tylko dlatego że to prawicowa cegła. -
Przez hubio · Opublikowano
A gdzie ja w swoim poście zastosowałem analogię - "Dlaczego?" ? Napisałem tylko o tym, że cywilizacja potrafi się zatrzymać w momencie swojego największego rozkwitu, a A NIE, że to jest analogia co do przyczyn. Choć pewne podobieństwa są: swoboda seksulana, upadek dobrych obyczajów, ogromna biurokracja, niechęć rdzennych obywateli do obrony wartości i barbarzyńcy u bram Dzisiaj są nimi imigranci -
Przez zdunzdun · Opublikowano
Serio tutaj ludziska tak na siebie nawijają? Tak w ogóle za jakie grzechy poleciał "przyprawek"?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi