Zbyl88 4 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Wyskakuje mi komunikat juz ktorys raz jakby chodzil bez przerwy od 6 godzin i potrzebuje 5 minut odpoczynku bo cos tam. Najlepsze jest to ,ze dopiero wlaczylem PC i chodzi moze z pol godziny. Nie kapuje tego to on sie nie wylacza przy zamknieciu PC. Nie czaje tego 2 minuty temu, Zbyl88 napisał(a): Wyskakuje mi komunikat juz ktorys raz jakby chodzil bez przerwy od 6 godzin i potrzebuje 5 minut odpoczynku bo cos tam. Najlepsze jest to ,ze dopiero wlaczylem PC i chodzi moze z pol godziny. Nie kapuje tego to on sie nie wylacza przy zamknieciu PC. Nie czaje tego Jak zdarze to zrobie zdjecie bo cos szybko znika to.
Pan Mateoo 717 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu naucz sie ze jesli chcesz otrzymac pomoc to masz UMOZLIWIC innym pomoc. masz problem z monitorem? to potrzebujemy modelu monitora. w innym przypadku robisz tylko spam. jak masz oled to pewnie domaga sie tak zwanego czyszczenia matrycy
Zbyl88 4 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 10 minut temu, Pan Mateoo napisał(a): naucz sie ze jesli chcesz otrzymac pomoc to masz UMOZLIWIC innym pomoc. masz problem z monitorem? to potrzebujemy modelu monitora. w innym przypadku robisz tylko spam. jak masz oled to pewnie domaga sie tak zwanego czyszczenia matrycy Ja rozumiem, ze chodzi o czyszczenie cos czytalem ,ze potrzebuja odpoczynku, ale tlumacze ,ze PC byl wylaczony, wiec jakim cudem? Skoro wylączam system monitor tez sie powinien wylaczyc. https://www.ceneo.pl/190888501 taki lenovo Teraz, Zbyl88 napisał(a): Ja rozumiem, ze chodzi o czyszczenie cos czytalem ,ze potrzebuja odpoczynku, ale tlumacze ,ze PC byl wylaczony, wiec jakim cudem? Skoro wylączam system monitor tez sie powinien wylaczyc. https://www.ceneo.pl/190888501 taki lenovo On z automatu te czysczenie sam robi?
Pan Mateoo 717 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 11 minut temu, Zbyl88 napisał(a): system monitor tez sie powinien wylaczyc. sprawdz jutro czy sie wylaczy - mozliwe ze jest w trybie czuwania czy cos takiego. moze kwestia konfiguracji. 11 minut temu, Zbyl88 napisał(a): automatu te czysczenie sam robi tak i da sie tez wymusic recznie. (chyba tak) w teorii powininen jak kazdy oled ale ja oleda nigdy nie mialem wiec nw
Rekomendowane odpowiedzi