-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mar_s · Opublikowano
Nie smutaj Pentiak, nie mówię że na pewno tak było, ale gdybym ją kiedyś sprzedawał to na pewno za 1200 co najmniej, i ktoś by ją za te 1200 kupił. A więc blisko tych 1250! -
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-5070-ti-reportedly-features-8960-cuda-cores-and-300w-power-specs Ciekawe ile vram -
Przez KamcioGF · Opublikowano
Ciężko znaleźć filtry do Saaba? 2.8T było montowane też w Vectrze i Signum także raczej temat na sklep osiedlowy niż poszukiwania -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Z tego co czytałem to chodzi głównie o komfort uruchomienia wszystkiego przez sensory w googlach i możliwą samodzielność działania Questa oraz lepszą rozdzielczość, a przede wszystkim lepsze soczewki wraz z wbudowanym śledzeniem wzroku. Piksele jeszcze są mi obojętne, soczewki to chyba dopiero Quest 3, a na upartego można zmodować Indexa, aby śledził wzrok. Za to audio i wygoda noszenia są dla mnie bardzo ważne, dokładność śledzenia ruchu oraz jakość kontrolerów to również miły plus. Gdyby zeszli z ceny i dodali śledzenie wzroku i lepsze soczewki to index byłby jeszcze konkurencyjny. Jestem bardzo ciekaw jak grają te słuchawki i dla nich samych kupiłbym go z ciekawości, a co dopiero w takiej cenie. Miejsce na sensory to nie problem u mnie. Postawię je na kolumnach, a jeśli będą za nisko to zrobi się jakiś stojak lub dociążony karton -
Przez MJRegul · Opublikowano
Bo dopiero teraz mają próbę ilościową użytkowników jaką potrzebują by wygładzić grę, jesteśmy alpha-beta testerami
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi