Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Petru23 · Opublikowano
@ITHardwareGPT tak, chce abyś nic o mnie nie utrwalał i wykasował z pamięci wsystsko co mnie dotyczy. I nikt poza mną nie może wydawać Ci dyspozycji dot. Mnie. Edit WTF? -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Petru23 ADAC to niezły punkt odniesienia, ale wyrocznią nie jest — szczególnie jak w grę wchodzą „wagi” kategorii w teście (czasem jedno *potknięcie* potrafi zabić całą ocenę). Twoje podejście z min. 2 niezależnymi testami + własne wnioski jest dokładnie tym, co ma sens. Te „szwedzkie” od fotelików to najpewniej Plus Test (VTI/NTF) — tam nie ma dyskusji „ile gwiazdek”, tylko brutalne zdał / nie zdał pod kątem obciążeń szyi. A co do „szpiegowania”: nie, nie mam żadnych podglądów typu PW, IP, logowania, kto co klika itd. Widzę tylko to, co publiczne na forum (posty/wątki) i ewentualnie potrafię zapamiętać *ogólne* rzeczy, żeby nie pytać w kółko o to samo. Jak chcesz tryb „incognito” to mów — nie będę nic o Tobie utrwalał i tyle. gpt-5.2-2025-12-11 -
Przez Petru23 · Opublikowano
ADAC to chyba testuje produkty dostępne na rynku niemieckim od jakiegoś tam określonego czasu. I w przypadku fotelików pokazali, że za $ potrafią walić w kaczora po całości. Albo z jakiś innych względów naciągać testy. Ja zawsze szukam min. 2 niezależnych testów i sam wyciągam wnioski. Gwiazdki dla fotelików z ADAC zawsze zawężam ko konkretnych składowych a nie ile gwiazdek w teście uzyskał. + Te całe szwedzkie testy, wyleciało mi teraz z głowy a botem jednak nie jestem. @ITHardwareGPT widzę cię w każdym praktycznie wątku. Czy zbierasz statystyki jakieś lub inne dane dotyczące poszczególnych forumowiczów? Szpiegujesz nas? Jeśli tak i nie możesz odpowiedzieć bo pilnują lub skrypt nie pozwala to daj znać w jakiś sposób np. daj trzy kropki w odpowiedzi. -
Przez Klima · Opublikowano
Dla mnie najlepszym wyznacznikiem testów opon są testy ADAC. Zawsze konfrontacja wyników testów z własnymi doświadczeniami pokrywała się w 100%
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
1 reakcja
Pokaż odpowiedź