-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Tak, to takie naturalne zamiłowanie do oglądania katastrof na wielką skalę, podobnie mam do filmów z zombiakami. Tam jednak w bardziej skondensowanej formie, bo choćby rozwleczonego Walking Dead nie byłem w stanie dźwignąć. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
A mnie najbardziej denerwuje, że troglodyci bez mózgów strzelają do ludzi bez powodu i wykonują na ulicy egzekucje, a cała administracja ich broni. A do tego wszystkiego banda prawicowych przyglupow tego wszystkiego broni i nie potrafi nazwać po imieniu. To co wkleił kalderon pasuje idealnie. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Mogłeś myśleć w jaki sposób to się tak szybko zadziało. Ale myślenie to nie jest twoja domena. za to oglądanie glupinfluenceow już tak. -
Przez Send1N · Opublikowano
Pogubić się a nie wiedzieć o co chodzi to różnica w LOST w pewnym momencie jak zaczynają manipulować czasem to nawet po kilku razach odświeżenia sobie całości przez lata ciężko coś skumać i dopiero z pomocą przychodzą analizy na YT Co do DARK to oglądałem dość niedawno pierwszy raz całość (odcinek po odcinku bez dłuższych przerw) zaledwie 2 lata temu i w 100% się zgadzam, trzeba oglądać bardzo uważnie żeby cokolwiek zrozumieć, motanie z czasem to zawsze jest ciężki orzech do zgryzienia a ten serial to już całkowicie na tym bazuje. Ogólnie bardzo mi się podobał, szczególnie pierwszy sezon sztos -
Przez Send1N · Opublikowano
Zamontuj po prostu pierwszy lepszy zestaw 2x16 i przetestuj stabilność TM5: Pobierz tego memtesta https://testmem5.com/ wypakuj, kliknij prawym na exe > właściwości > zgodność > zaznacz uruchom jako administrator > zastosuj. Odpal program następnie wejdź w zakładkę settings > testing i zmień profil ze standardowego na DDR5 ryzen3D @ anta777 kliknij ok, program uruchomi się ponownie i zacznie testować z wybranym wcześniej profilem. Jeżeli zaliczysz całość to nie ma kompletnie sensu testować już dwóch pozostałych zestawów bo niby po co skoro wszystkie są takie same żadnego "lepszego działania" nie uświadczysz.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi