Dysk ssd + kieszeń z dyskiem HDD
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Funky Koval · Opublikowano
ej odblokowują się Wam na steamie achievementy? bo mi po premierze się odblokowało samo kilka, których nie robiłem a teraz mimo wbijania rang to na steamie nic się nie odblokowuje -
Przez Godlike · Opublikowano
Przytrafiła mi się dzisiaj dziwna sytuacja, podczas przeglądania internetu, monitor nagle się wyłączyl, grafa weszła na maks obroty a diody od podświetlania wentylatorów i obudowy zgasły natomiast wentyle się kręciły nadal, zrobiłem reset komp wstał normalnie i puściłem test gpu OCCT i po chwili znow to samo. Komp ponownie wstał i jeszcze 3 raz puściłem test OCCT i gpu przez godzinę na 265W leciało i nie było żadnych resetów, wszystko ok. I nie wiem czy to zasilacz, czy może gpu czy jeszcze coś innego? Grafika 4070ti Zasilacz Corsair RMx Shift 1200W Mobo Asusa x670e -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
To był raczej tryb przypuszczający. A jeżeli nie, to nawet dobre życzenia, nic już nie zmienią. -
Przez Filip454 · Opublikowano
Trochę mi się humor polepszył jak napisałeś, bo sobie przypomniałem, że jednak przeszedłeś Ale ogólnie to ja boję się klikać w zakładkę, bo załamka. Ja nie cę, żeby usuwali
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi