Czarny ekran po odpaleniu pc
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez krukkpl · Opublikowano
Dokładnie... co to by się działo, gdyby w czasie kryzysu kubańskiego był Internet? Wtedy było naprawdę groźnie. Mój dziadek do dziś wspomina, że wtedy akurat był na zasadniczej w naszym ludowym wojsku i wracając z przepustki żegnał się z babcią "tak, jakby mieli się już nie spotkać" (whatever that means ) -
Przez miro · Opublikowano
o tym samym pisałem, pstrykniecie zasilania to co innego, a tu z głosników, po wybudzeniu, albo przy pierwszym wejściu do przeglądarki, poza tym wszystko ok. 4080 może być to samo co z 1200/1220, domyślnie gra średnio, bardzo pomaga realtek audio console, jak go pobrałem, zainstalowałem, pogrzebałem na korektorze to naprawdę jak na integrę grało to fajnie. i tak pewnie już ci się nei będzie chciało wkładać i sprawdzać, skoro x1 spełnia swoją rolę. to tobie ma odpowiadać, jeśli jesteś z tego blastera zadowolony to tak trzymać. a soar na olx szerokości -
Przez Reddzik · Opublikowano
@azgan Grając na padzie, krzyżak do góry i masz kolejne "okienko" wybierasz tłumik i potwierdzasz, sam do tego doszedłem Musisz mieć wybraną broń. Lub w ekwipunku jak to zostało zasugerowane. -
Przez prystek · Opublikowano
w ekwipunku nakladasz tlumik na bron przesuwajac
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi