Oculus Quest 2 64 gb sprzedany
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Ubi po prostu próbuje konsekwentnie dopasować się do aktualnego logo: Zabawne jak człowiek sobie przypomni, że ta firma wydawała kiedyś takie gry jak Splinter Cell, Beyond Good & Evil czy trylogia Prince of Persia. No cóż, nic nie trwa wiecznie. -
Przez adashi · Opublikowano
Spina się to z ogólną linią straszenia AfD. Jak napisało pierwotne źródło, to reszta pewnie kopiuje. Może i nawet znaleźli jakiś pretekst, aby tak napisać. Aczkolwiek "analiza kont" brzmi dość pociesznie. -
Przez TheMr. · Opublikowano
@GordonLameman Z historii mało można czerpać wiedzy na temat drogi ekonomicznej dla danego państwa w danej sytuacji. Zacznijmy od pieniędzy FIAT które kiedyś nie istniały. Później masz banki, i całą machinę pieniężną której nie potrafią zrozumieć nawet najwybitniejsi ekonomiści. Czy droga neoliberalna jest dla Argentyny lepszym wyborem niż komunizm? Oczywiście że tak. Chyba że chcą bankrutować swoje państwo co kilka lat. Zacznijmy od tego że wskaźnik ubóstwa nie jest żadnym wskaźnikiem co się dzieje w państwie - patrz Polska i jej wskaźnik. @LeBomB Tylko oficjalne ceny możesz sobie w pompkę strzelić. Tam dolar na czarnym rynku ma przewagę nad peso. Chyba że przez ten rok coś się zmieniło, i ceny zostały urealnione i jest peg na dolarze. Pensje, mediany, ubóstwo te wszystkie wskaźniki byłyby miarodajne w normalnym państwie, w normalnej sytuacji, nie w przypadku Argentyny która musi wyleczyć gospodarkę znacznie głębiej i ją zrekonstruować. Społeczeństwo musi zrozumieć że nastąpił koniec z socjalizmem, dofinansowań do byle bzdur nie będzie i trzeba zacząć pracować na dobrobyt. To jest po części Grecja 2.0. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Przewinęło mi się 3 źródłach, ale wciąż temu nie dowierzam. Mniej więcej, chociaż nie wiem co ona tam ostatnio odwaliła. Poza tym porównaniem zamachu terrorystycznego do tego co odjebał chory psychicznie synalek na Monciaku. -
Przez Adikon · Opublikowano
Najstarsze sterowniki jakie się dało nic nie zmieniały. Bios miałem 3.10, a teraz 3.15. Starsze nie obsługują tego procka. Plany zasilania zrównoważony czy wysoka wydajność bez zmian. Z tym ostatnim chodzi o priorytety w menedżerze zadań? Ogólnie największe spadki widzę podczas gier procesorowych typu far cry. Tam podczas zacięcia jest drop ze 120(mam zablokowane fpsy) do nawet 5 czasem. Może to jakiś trop choć dla mnie akurat żadna wskazówka, bo słabo się znam.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi