Obudowa Silverstone Grandia GD07B SST-GD07B USB3.0
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Byc moze tak bedzie ale przynajmniej nie ma tego smierdzacego woke, grzecznosci i innych narzucanych rzeczy A stalker jedynka to przeciez tez nie byl fabularnym arcydzielem. No i kluczowe pytanie ile poprawia i ile dodadza i zmienia kontentu po premierze. -
Przez lukadd · Opublikowano
No właśnie i w przypadku tej gry otrzymujesz kupę na ekranie której nie ratuję ani DLSS, ani FG. Oprawa jest na tyle przeciętna, że nie ma żadnego usprawiedliwienia w tej grze dla tak wysokich wymagań. Przynajmniej premierowo, z czasem miejmy nadzieję to połatają. -
Przez Teguczizy · Opublikowano
@Dirian Jakie są atuty X870 nad B650 ? Kosztuje 2 stówki więcej -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Kolejny raz bzdura. Kolego, ty nawet nie znasz Konstytucji na tyle, aby się o niej wypowiadać, więc od razu sobie daruj. Oni wprost chcą, aby polskie naruszało neutrlanośc światopoglądową zapisaną w Konstytucji. Więc nie - nie jest to poważne podejście do Konstytucji. Nie kłam. Po prostu nie kłam w tej kwestii. No i powołuję jako argument kwestię aborcji, która to doskonale potwierdza. Pozostałe działania nie są skuteczne, co można łatwo stwierdzić. Ale ty to wiesz pewnie, tylko próbujesz zamazać obraz sytuacji. Nie. Po prostu nie miałeś co napisać. Nie jestem idiotą, kolego. I mniej więcej wyobrażam sobie z kim mam do czynienia. Potwierdzasz stereotyp. Wręcz przeciwnie. Co więcej, wydaje mi się, że nie rozumiesz pojęcia "plemienności". Nie musisz. Każdy Twój wpis broniący Konfy czy Ordo Szuris jest jej potwierdzeniem Ok, jesteś w stanie udowodnić to twierdzenie, czy po prostu rzucasz to oszczerstwo, bo nie stać Cię na żaden sensowny argument? (na marginesie, zwracam uwagę na projekcję - to Ty skopiowałeś tekst ze strony internetowej, ja z kolei wszystko piszę samodzielnie. Znamienne :) ) W racjonalnym dyskursie zawsze twierdzący udowadnia swoją tezę. Ty tego nie robisz, tylko odsyłasz do poszukiwania. Zachowujesz się jak przysłowiowy gołąb na szachownicy. Zazwyczaj tak nie wyglada dyskurs. Ale zaczynam dochodzić do wniosku, że Ciebie nie interesuje dyskurs, a jedynie dosłowne "obsranie" każdego, kto ośmieli się skrytykować Twoje plemię (czyt. Konfę, prawicę, Ordo Szuris). I jest to wniosek uzasadniony Twoimi postami. Napisz jak będziesz gotowy do dyskursu, a nie obsrywania szachownicy. Trzymam kciuki za Twój samorozwój.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi