Komputer do 4 tysięcy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DyndaS · Opublikowano
@PrzemeeK Wszystko fajnie do czasu aż zaczniesz czyścić QD-OLED i zobaczysz rysy, a z czasem coraz więcej Ta folia co mówisz, to nie jest aby jej używać, a ma zabezpieczyć panel na czas transportu, bo podobno ludzie bez tego srogo potrafili mieć porysowane. Zresztą przy MSI pomimo folii już na start pewnego rodzaju rysy na powłoce matrycy były także ten... Widać, że z czasem poszli po rozum do głowy i zaczęli folię dawać, bo pewnie sporo reklamacji i zwrotów było z tego powodu. -
Przez rzymo · Opublikowano
Podrzućcie proszę propozycje poleasingowych laptopów: - będzie śmigać pod kontrolą Ubuntu, - 14" / 1080p, - ogólna dobra jakość wykonania (zawiasy, itp), - podświetlana klawiatura - w jakikolwiek sposób, jeden kolor ok, RGB całkowicie zbędne, - płynny jutub 1080@60p (obecnie jest i5 Haswell z HD4600 no i jest średnio, proc ponad 50% obciążenia przy losowym wideo), Co nie ma żadnego znaczenia: - wydajność w grach, - odwzorowanie barw matrycy, - czas pracy na zasilaniu bateryjnym. -
Przez huudyy · Opublikowano
z tego co mi aktualny właściciel opowiadał, to import z USA był koło 2010 nie moje auto, pytam ziomka i wieczorem podrzucę VIN. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Recki słabe to olałem. Trzeba będzie jednak obadać.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi