Komputer
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez karolq097 · Opublikowano
Występuje obecnie, bardziej micro stuttering, spadki 2-5 fps w dół raczej bez większego powodu, zauważyłem że różne ustawienia albo uspokajają te zachowanie lub pogarszają. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
No tak, dlatego 5090 to piekna karta. Szczegolnie jak sie komus trafila sztuka mogaca pracowac z 0.825V. Jezeli chodzi o UV z suwaka, to na 299W czyli 83%PL. Też jest nieźle. Aczkolwiek widac, ze te TDP 360W jest dla GPU 1V idealne. -
Przez Kanzu · Opublikowano
https://ithardware.pl/aktualnosci/stopione_wtyczki_bumerang_nowe_zlacze_12v_nvidia_rtx_5090-46878.html Jak ktoś używa kabla do zasilania 90 taki jak na zdjęciu w zwykłej izolacji, w którym widać, że piny chowają się przy ruszaniu przewodami to przez okno możecie go wyrzucić Przejrzałem przypadki gdzie się coś kopciło i palą się głównie adaptery od msi albo te co wyżej. Zdjęcie z neta, ale mam podobne z zasilacza. Nagrzewają się, puchną, wysuwają się piny i tracą styk. W tej chwili żadnej gry nie mogę odpalić, bo gpu tweak pokazuje mi dyskotekę Szczególnie jak karta przekracza 500W. Nic nie pomaga dopychanie ani dociskanie a jak pomagało to tylko na chwilę mimo, że wziąłem nieużywany kabel do tej karty. Lepiej zainwestować w coś lepszego jak nie chcecie przypału. -
Przez Voodoo2 · Opublikowano
Obecnie w nic. Ale kusi mnie zagrać w nowe Anno 117. Ktoś rekomenduje wydać 250 zł? -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Ale nie potrzeba kilkunastu lat. Przecież my już to wiemy. Sankcje nie tylko zachodu to blamaż. Sankcje w ogóle to blamaż. Teraz już wiemy, że biznes nie jest wstanie zrezygnować ze swoich rynków zbytu i dostawców. To znaczy jest, ale w tedy kiedy ci kontrahenci w znaczeniu dosłownym wyparują. Myślę że Chiny ograniczyłyby sie do gadania, jeśli faktycznie konflikt obszarowo nie wyszedłby za granicę Ukrainy. To znaczy front. Bo tam jakieś wrzutki z rakietami dalekiego zasięgu oczywiście by były. Mam na myśli udział chińskich wojsk.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi