System 11 nie odpowiada
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Smalec · Opublikowano
5080 ma mieć grubo ponad 5.000 mniej cuda + ta sama litografia, ale nowa architektura i szybszy VRAM. Wg mnie ewentualnie się zrówna, ale kto wie, zobaczymy, czas pokaże.. -
Przez Tornado3 · Opublikowano
Coraz lepsze teorie 5090 będzie najlepiej dopieszczony i o to nie bój. Tutaj tylko cena będzie grała główną role -
Przez Vexis · Opublikowano
@JeRRyF3D @SebastianFM ja tylko dodam od siebie, że wolę grać na ustawieniach z górnego obrazka. Nie mam ochoty zaglądać do każdego kąta, bo nic nie widzę Fajnie, że jest RT i robi realistyczne (mnie więcej) światło, ale czy my chcemy grę, gdzie jak wejdziesz do zamkniętego pokoju bez sztucznego oświetlenia albo jakiś lochów w nocy to będziesz miał wyświetlany tylko czarny ekran (tak będzie realistycznie)? To są gry i twórca ma jakąś swoją wizję i pchanie do wszystkiego RT też nie ma sensu. -
Przez bartez88 · Opublikowano
https://wccftech.com/intel-next-gen-nova-lake-razer-lake-architectures-surface-online-in-linux-kernel/ -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@JeRRyF3D Bardziej bym ubolewał nad powszechną kiepską optymalizacją i zarzynaniem topowego sprzętu czymś co wizualnie jest OK ale bez przesady. Pato DEVeloperka jak widać jest nie tylko na rynku mieszkań
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi